2777
2789
عنوان

کارودانش یا فنی حرفه ای

26 بازدید | 19 پست

سلام

برای یکی از بستگانمونه

میخواد بره رشته خیاطی اما نمیدونه خیاطی لباس شب و عروس در کارودانش بره یا طراحی دوخت در فنی حرفه ای

از درس خوندن خیلی بدش میاد و عاشق هنره و میخواد بره تو این رشته که تا حدودی از درس فرار کنه .. توی کارودانش درس نسبت به فنی کمتره اما خیاطی لباس شب عروس کارودانش طراحی لباس نداره و ایشون خیلی طراحی لباس رو هم دوسداره 

ممکنه که مثلا خیاطی لباس شب و عروس رو در مدرسه بره و برای دانشگاه بره دانشگاه طراحی لباس؟ 

و برای ورود به دانشگاه میگن کارودانشی ها با فتی حرفه ای قاطی میشن 

یعنی کارودانشی ها باید مدرک فنی بگیرن؟چجوری میتونن مدرک فنی بگیرن؟یا فقط به شرط معدله؟

اگر چیزی میدونید راهنمایی کنید🙏🏻ممنون از وقتی که میزارید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطف میکنید اگر بگید

ببین درس هیچکدوم کمتر نیست مال من خیاطی بود اما مثل خر باید میخوندیم درس عمومیارو مثل خر پرسش بود مثل خر امتحان ولی مونده به دبیر ک اخلاقش چطوریه 

اگه خیاطی برداره بره دانشگاه اونجا طراحی دوخت میخونه اونم سخته باید قبل اینک بره دانشگاه بره کلاسای طراحی دوخت یکم توانایی داشته باشه بعد 

با معدل هست دانشگاه خیاطی باید فک کنم از ۱۸ یا ۱۹ کمتر نباشه ولی معدلو از بقیم بپرسین بهتره چون معدلو زیاد نمیدونم

2805
ببین درس هیچکدوم کمتر نیست مال من خیاطی بود اما مثل خر باید میخوندیم درس عمومیارو مثل خر پرسش بود مث ...

یعنی فنی حرفه ای با کارودانش فرقی نداره درس هاش؟همونقدر باید خوند؟من شنیدم کارودانش نسبت به فنی کمتره و کارعملیش بیشتره

طراحی لباسش خوبه کلاس اینا نرفته وسایل حرفه ای هم نداره اما با این وجود واقعا طراحیش خوبه اگر میخواید چنتا عکس بفرستم از چیزایی ک کشیده 

معدلش هم خوبه امسال ک سال نهمه اما تا الان که نهم بوده معدل زیر ۱۹ نداشته همیشه معدلش بالای ۱۹ بوده 

و خب رشته رو کارودانش بره اما اموزشگاه های فنی حرفه ای بره اونجا یاد بگیره طراحی و این چیزا اوکیه برای دانشگاه؟

من شخصا خودم بخاطر اینک از درس فرار کنم رفتم خیاطی اما دیدم درسای عمومیش هم بازم باهم اومد ولی الان ...

اره درس که هست اما میگن کارودانش کمتره 

بعد درسش هم خوبه خصوصا ریاضیش خوبه 

و کلا توی هنر و کارای هنری پر استعداده سلیقه داره خصوصا تو نقاشی

من شخصا خودم بخاطر اینک از درس فرار کنم رفتم خیاطی اما دیدم درسای عمومیش هم بازم باهم اومد ولی الان ...

بعد ببخشید یه سوال درباره ازمونای رغبت و توانایی هم داشتم

اینا تاثیر زیادی داره توی انتخاب رشته؟

چون ظاهرا ایشون وقتی ازمون رغبت و تواناییشونو دادن چون میخواستن هنری بیارن اونم برای طراحی و دوخت هرچی که مربوط به هنرو زدن علاقه داره و توانایی داره و چیزایی ک مربوط نبود رو زدن که اوکی نیستن باهاشو بلد نیستن

البته حواسشون نبود ریاضی هم کلا زدن که علاقع ندارن و توانایی ندارن در صورتی که خیلی خوبه ریاضیش😑حالا در هرحال نتیجه‌ش که اومد ضعیف گفت هستش اما رشته هنری رو اورد براش یعنی همون خیاطی و طراحی لباس اینا

حالا این خیلی مهمه؟یعنی ممکنع توی انتخاب رشته و هدایت تحصیلیش مشکل ساز بشه؟

یعنی فنی حرفه ای با کارودانش فرقی نداره درس هاش؟همونقدر باید خوند؟من شنیدم کارودانش نسبت به فنی کمتر ...

اره درس تخصصی طراحی و دوخت نسبت به خیاطی بیشتره فک کنم اره چون اونجام یاد میدن طراحیو ولی چون شنیدم تو دانشگاه طراحی و دوخت خیلی سخته باید یکم به بفکر طراحیشم باشه بعد بره دانشگاه 

پس معدلش ک هیچ مانعی نداره 

ارع بفرس نگا کنم

اره درس تخصصی طراحی و دوخت نسبت به خیاطی بیشتره فک کنم اره چون اونجام یاد میدن طراحیو ولی چون شنیدم ...

طراحیش رو اگه اموزشگاه و کلاس اینا بره ایشالله اوکی میشه چون خودش هم استعداد داره 

بله میفرستم فقط نحوه ارسالش اینجا دقیقا نمیدونم چطوریه

همین عکس رو بزنم عکسو انتخاب کنم ارسال میشه؟

2810