2777
2789

من یه هفته قبل از فوت مادرجونم خواب دیدم لباس رنگ روشن پوشیده کلیم کارگر گرفته داره خونه تکونی میکنه😕بهش گفتم چیکار میکنی گفت میخوام برم دقیقا جمعه هفته ایندش فوت شد

۱۰روز قبل مرگش گفت خواب دیدم بابام گفت ۱۰روز فرصت داری دقیقا همونطوری شد وقتی فوت شد تو حالت کما بود ولی به روبرو خیره شد یک لحظه و یچیزایی گفت که متوجه نمیشدی اینگار داشت با یکی حرف میزد و تموم کرد جلو چشمام وقتی داشتم بالا سرش قران میخوندم🙂💔

یا مثلا خواب دیدم دونفر از خانواده مادریم فوت شدن تو سیاهی مطلقم وحشتناک بود یه مدت بعدش کمتر از یک هفته عمم دختر عمم باهم فوت شدن

کسیو دیدین خواب اینطوری ببینه یا قبلش بگه میخوام بمیرم ؟

💍♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خوابام همیشه یه مردی بود 

با لباس های همیشه خاکی 

کلا میشد حرف می‌زد باهام 

از خودش میگفت

منم از زندگیم میگفتم 

یه شب برگشت گفت مواظب مامابزرگ باش 

به2 روز نکشید 

مامان بزرگم سکته مغزی کرد 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
روز فوت مادر بزرگم خواب دیدم داشت ازم خدا حافظی میکرددقیقا همون ساعت مامانبزرگم ایست قلبی کرده بود د ...

خیلی عجیبه😕 اینا واقعا رویایه صادقست🥲چرا یکی دیگه یهو خواب ببینه یکی دیگه فوت کنه 😭منم هرشب خواب میبینم میترسم واقعا

💍♥️

بله دختر خاله ۸ ساله ام به خاله ام گفت مامان اگه من مردم ناراحت نباش نبینم قصه بخوری بعد ی مدت بر اثر سرطان خون فوت شد سال ۹۷

پدر بزگ پدریم از شب خیره ب مادر بزرگم بود و نمیخوابید صبح اش فوت شد سال ۹۸ بر اثر کهولت سن در ۷۵ سالگی🖤🖤

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌 ✍️....️ 

دایی منم جوون بود که فوت کرد.نامزد اولش دختر عموی من بود.جدا شدن و زن دایی ام رو گرفته بود.

روزی که دایی ام فوت کرد زن عموم شب خواب دیده بود که دایی ام بهش گفتم میخوام بمیرم حلالم کنین.

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
بابام قبل از فوتش گفت که امسال میمیره وهمونجوری شد وتنهامون گذاشت😔

من تو بچگی شاید ۱۲سالم بود خواب دیدم مردم مامانم بالی سرم به بابام‌میگه هرچی صداش میزنم بیدار نمیشه اینکار از تو سقف میدیدم خودمو زیر پتویم یهو برگشتم بیدار شدم😐 اولش فکر میکردم واقعا مرده بودم ولی بعدش فهمیدم فقط خواب بوده

دیشبم خواب دیدم معلق شدم یهو برگشتم ولی بازم خواب بودم🤦‍♀️

💍♥️

استارتر،، کاش امشب خواب ببینی من مرده م😜😜

من دوام آورده ام وبازهم دوام میاورم،، امانمیخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد" درخواست کسی پذیرفته نمی شودمتشکرازشعوربالاتون"

2810