2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پلاک ونزدید به نامتون؟ ازموعد وکالتی که داد بهتون ردشده؟

ماشین رو بابام از کسی خریده بود قولنامه داره 

بعد ما ماشین رو از بابام خریدیم چند ساله 

حالا گرفتن گفت شکایت روشه گفتن احتمالا به خاطر پلاکه

پلاک ونزدید به نامتون؟ ازموعد وکالتی که داد بهتون ردشده؟

نه ربطی به موعد وکالت نداره 

صاحب پلاک رو پلاکش دستور گذاشته توقیف شده باید تو همون پارکینگ هزینه کارشناس پرداخت کنین میاد همون پارکینگ کارشناسی میکنه بعد پلاکو میکنین میبرین شماره گذاری اونجا پلاک جدید به نام خودتون میدن و رفع توقیف میشه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

نه ربطی به موعد وکالت نداره صاحب پلاک رو پلاکش دستور گذاشته توقیف شده باید تو همون پارکینگ هزینه کار ...

الان ما باید چیکار کنیم 

خیلی طول می‌کشه مراحلش ؟

به ما گفتن شنبه بریم راهنمایی رانندگی که نگاه کنن ببینم مشکل چیه

ماشین رو بابام از کسی خریده بود قولنامه داره بعد ما ماشین رو از بابام خریدیم چند ساله حالا گرفتن گفت ...

قونامه هم داشته باشین باید همون موقع میزد به نان خودش مگراینکه وکالتش دائم بوده باشه که بعید میدونم کسی اینطوری وکالت بده طرف رفته چک کرده دیده بنامشه هنوز شکایت کرده دیگه اگه دسترسی بهتون نداشته بوده اگه این طور باشه فقط دعا کنید بدقلق نباشه که باید بدویید دنبالش فعلا

حالا چی میشه؟ شوهرم اسنپ میرف چقدر طول می‌کشه بدن بهمون

ما چند سال پیش این مشکل برامون پیش اومده بود. یک هفته پارکینگ نگه داشتن. بعد شمال بودین، مجبور شدیم بریم مرکز استان. خیلی دردسر کشیدیم. خودم تو ماشین بودم و بی‌حجاب هم نبودم. عکسی هم نبود. گفتن یکی گزارش داده.. همینجوری بی‌مدرک اونهمه اذیتمون کردن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
نه ربطی به موعد وکالت نداره صاحب پلاک رو پلاکش دستور گذاشته توقیف شده باید تو همون پارکینگ هزینه کار ...

چرا موعدش تموم شده باشه که باید بدون دوباره موعد بگیرن بزنن بنام خودشون اگه موعد بده

قونامه هم داشته باشین باید همون موقع میزد به نان خودش مگراینکه وکالتش دائم بوده باشه که بعید میدونم ...

ما فقط قولنامه بابام رو داریم که از کسی خریده 

بعد شوهرم گفت ما که به بابات اعتماد داریم واسه چیه که دوباره قولنامه بنویسیم الآنم چند سال گذشته

2810