2777
2789
عنوان

الکی گریم میاد

58 بازدید | 11 پست

واقعا دلیلی ندارمااا الکی گریم میاددچرا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوران پریودت ه حتما منم تینجوریم

نه نیست

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
نزدیک دوره پریودی لابد

نه

منم این چند وقت انقد که فشار روم بود و تنهایی تحمل کردم که حساس شدم

هعی

فکر میکنی الکیه دلیل داره . فکر کن از یه چیزی ناراحتی . به مرور زمان دلیل ناراحتی رو فراموش میکنی ولی غم تو وجودت باقی میمونه . ۱ سال بعد گریه ت میگیره ولی دلیلش یادت‌ نمیاد . فکر میکنی الکی داره گریه ت میگیره . 

فکر میکنی الکیه دلیل داره . فکر کن از یه چیزی ناراحتی . به مرور زمان دلیل ناراحتی رو فراموش میکنی ول ...

نمیدونم عصبانسم