2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکم توضیح می دی؟

بله عزیزم ببین میگه هر اتفاقی که تو زندگی آدم بیفته،بی پولی بیماری و ...به علت یه باور و یا خاطره و فکری درون خود آدم هست که اتفاق میفته،پس ما مسول کل اتفاقاتی هستیم که تو زندگیمون پیش میاد،در واقع مقصر نیستیم ولی مسئول هستیم

پس ما هر چیزی که نو زندگیمون هست و باعث ناراحتیمون هست رو کاملا مسئولیتش رو میپذیریم و سپس یا خطاب به خدا و یا ودمون دکر

متاسفم لطفا من و ببخش متشکرم دوستت دارم 

رو مدام تکرار میکنیم

داده‌ها، خاطرات و باورهای زیادی از روابط و ارتباطات گذشته توی ذهن و ضمیر ناخودآگاهمون ذخیره شدن و همین‌ها باعث می‌شن الگوها و چالش‌های مشابه توی روابط، بارها و بارها تکرار بشن. با ادامه دادن فرآیند پاک‌سازی، می‌تونیم این داده‌ها و خاطرات رو از ناخودآگاه خنثی کنیم و دیگه توی چرخۀ تکرار همون مسائل و مشکلات قرار نگیریم.

وقتی پاک‌سازی به اندازه کافی عمیق انجام بشه، انگار وارد فصل جدیدی از روابط می‌شیم، جایی که هم خودمون و هم روابطی که توش هستیم سالم‌تر، شفاف‌تر و با کیفیت‌ترن. اینجاست که می‌تونیم از بودن در کنار دیگران، مخصوصاً همسرمون، لذت ببریم و از رابطه‌ای پر از صلح و تفاهم بهره‌مند بشیم، بدون اینکه سایه خاطرات یا مسائل گذشته، فضای زندگیمون رو تیره کنه.