2777
2789
وای خدا خندم گرف کلا به زور دوخط مشق مینویسن

بخدا محکومم به تو خونه موندن.

جیگرتو در میاره تا دو خط املا بنویسه.

از همون اول هی میپرسه؛ چند خط بنویسم!!!.

یک غلطی کردم دیروز واسش طناب خریدم.

از ۸ صبح داره طناب میزنه🤕🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخود وقت و اعصاب خودتو داغون نکنهزینه هم واسه کلاس کنکور نده همین هزینه رو جمع کن بده دانشگاه آزادا ...

والا بابای پولداری هم دارم😐😂مشکلی نداره بفرسته دانشگاه آزاد ، البته روزانه هم میارم پلی خب عاشق پزشکی ام

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

بخدا محکومم به تو خونه موندن.جیگرتو در میاره تا دو خط املا بنویسه.از همون اول هی میپرسه؛ چند خط بنوی ...

ببین یه بار بذار بدون تکلیف بره مدرسه معلم خودش دعواش کنه بازخورد کارشو ببینه

هرچی سخت تر بگیری اونم برامشق نوشتن وابسته تر میشه

ببین یه بار بذار بدون تکلیف بره مدرسه معلم خودش دعواش کنه بازخورد کارشو ببینههرچی سخت تر بگیری اونم ...

زبله.میذاره لحظه ی اخر.یک خطی هم داره.خرچنگ قورباغه.تند تند یه چیزی مینویسه

یک روز نزدیک مدرسه بودیم.گفت مامان مشق ریاضیم یادم رفته بنویسم!!.

والا بابای پولداری هم دارم😐😂مشکلی نداره بفرسته دانشگاه آزاد ، البته روزانه هم میارم پلی خب عاشق پز ...

پزشکی یعنی هفت سال تحمل سختی و فشار و حقارت

بعدشم واسه طرح می‌فرستنت منطقه محروم بعدش بلید کلی درس و فشار تااااااا متخصص بشی

کلا ته خوبی نداره برو آزاد یه رشته دیگه بخون

بخدا محکومم به تو خونه موندن.جیگرتو در میاره تا دو خط املا بنویسه.از همون اول هی میپرسه؛ چند خط بنوی ...

🤪🤪🤪🤪🤪

همشون عین همن

منم فردا پسرم آزمون ریاضی داره جرئت ندارم بگم تمریناتو بنویس

الان میخواد سر صدا کنه منم اعصاب ندارم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پزشکی یعنی هفت سال تحمل سختی و فشار و حقارتبعدشم واسه طرح می‌فرستنت منطقه محروم بعدش بلید کلی درس و ...

اره میدونم ولی علاقه دارم☺️

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

🤪🤪🤪🤪🤪همشون عین همنمنم فردا پسرم آزمون ریاضی داره جرئت ندارم بگم تمریناتو بنویسالان میخواد سر صد ...

پسر منم همینه.

هی باید ده بار بگم برنامه فردات چیه؟

تازه باید طوری بگم که به اقا برنخوره!

پسر منم همینه.هی باید ده بار بگم برنامه فردات چیه؟تازه باید طوری بگم که به اقا برنخوره!

برنامشونو مگه معلم تو گروه نمیگه؟

به اینا باشه که همه چی یادشون میره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2810