هستیمهستی مدیر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 440 عنوان آخرهفته ها چیکار میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 53 پست تنهایی خیلی سخت میگذره دیروز | 16:46 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_خوشگل_نینی_سایت عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 3422 تنها شوهرم سرکاره كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 7683 وای خدا خندم گرف کلا به زور دوخط مشق مینویسن بخدا محکومم به تو خونه موندن.جیگرتو در میاره تا دو خط املا بنویسه.از همون اول هی میپرسه؛ چند خط بنویسم!!!.یک غلطی کردم دیروز واسش طناب خریدم.از ۸ صبح داره طناب میزنه🤕🤕
هستیمهستی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 440 کاور پتو درست میکنه کارگره جمعه ها تنهاس منو مهمون میکنه سرکارش 😅 عزیزم
f____sh عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 586 بیخود وقت و اعصاب خودتو داغون نکنهزینه هم واسه کلاس کنکور نده همین هزینه رو جمع کن بده دانشگاه آزادا ... والا بابای پولداری هم دارم😐😂مشکلی نداره بفرسته دانشگاه آزاد ، البته روزانه هم میارم پلی خب عاشق پزشکی ام برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰
هستیمهستی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 440 بخدا محکومم به تو خونه موندن.جیگرتو در میاره تا دو خط املا بنویسه.از همون اول هی میپرسه؛ چند خط بنوی ... ببین یه بار بذار بدون تکلیف بره مدرسه معلم خودش دعواش کنه بازخورد کارشو ببینههرچی سخت تر بگیری اونم برامشق نوشتن وابسته تر میشه
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 7683 ببین یه بار بذار بدون تکلیف بره مدرسه معلم خودش دعواش کنه بازخورد کارشو ببینههرچی سخت تر بگیری اونم ... زبله.میذاره لحظه ی اخر.یک خطی هم داره.خرچنگ قورباغه.تند تند یه چیزی مینویسهیک روز نزدیک مدرسه بودیم.گفت مامان مشق ریاضیم یادم رفته بنویسم!!.
هستیمهستی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 440 والا بابای پولداری هم دارم😐😂مشکلی نداره بفرسته دانشگاه آزاد ، البته روزانه هم میارم پلی خب عاشق پز ... پزشکی یعنی هفت سال تحمل سختی و فشار و حقارتبعدشم واسه طرح میفرستنت منطقه محروم بعدش بلید کلی درس و فشار تااااااا متخصص بشیکلا ته خوبی نداره برو آزاد یه رشته دیگه بخون
هستیمهستی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 440 زبله.میذاره لحظه ی اخر.یک خطی هم داره.خرچنگ قورباغه.تند تند یه چیزی مینویسهیک روز نزدیک مدرسه بودیم. ...
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69938 بخدا محکومم به تو خونه موندن.جیگرتو در میاره تا دو خط املا بنویسه.از همون اول هی میپرسه؛ چند خط بنوی ... 🤪🤪🤪🤪🤪همشون عین همنمنم فردا پسرم آزمون ریاضی داره جرئت ندارم بگم تمریناتو بنویسالان میخواد سر صدا کنه منم اعصاب ندارم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
f____sh عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 586 پزشکی یعنی هفت سال تحمل سختی و فشار و حقارتبعدشم واسه طرح میفرستنت منطقه محروم بعدش بلید کلی درس و ... اره میدونم ولی علاقه دارم☺️ برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 7683 اخرین تاپیکمو ببین.مال پارسال بود.عوض درس خوندن.چکار میکنه.
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 7683 🤪🤪🤪🤪🤪همشون عین همنمنم فردا پسرم آزمون ریاضی داره جرئت ندارم بگم تمریناتو بنویسالان میخواد سر صد ... پسر منم همینه.هی باید ده بار بگم برنامه فردات چیه؟تازه باید طوری بگم که به اقا برنخوره!
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 69938 پسر منم همینه.هی باید ده بار بگم برنامه فردات چیه؟تازه باید طوری بگم که به اقا برنخوره! برنامشونو مگه معلم تو گروه نمیگه؟به اینا باشه که همه چی یادشون میره خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
gandomak222 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 497 پزشکی یعنی هفت سال تحمل سختی و فشار و حقارتبعدشم واسه طرح میفرستنت منطقه محروم بعدش بلید کلی درس و ... من میخوام برم آزاد نمیدونم چه رشته ای بخونم بنظرت چی بخونم