ادمی که تا دیروز ادعادش دنیا رو داره میکرد برای خوشحال کردن تو خالا که زمین گیرشذی و با افسردگی میجنگی و کماوردی همه هورمون هات بهم ریخته و داغونی وقتی میگی بایذ برم روانپزشک میگه اره بروچرا نریوقتی کمکی باشه حالت خوب بشه هیچ.کسروجزخودتون باورنکنید جزخودتون چون بقیه فقط برای منافعخودشون تلاشمیکنن منفعت تمومبشه همهچیتموممیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
من نه مریضمنه چیزی فقط ازخرابکاری خودش کماوردم بهتر بود قبل اینکه روانمنوبه اتیش بکشه یکمفکرمیکرد که به اینجا نرسم روان هم که خسته میشه توسط خود همون ادم میتونه ترمیم بشه الیته اگه زحمت بده بخودش
یه چیزی بهت بگم اگه رفتی روانپزشک باید همیشه دارو مصرف کنی عوارض هم داره تاجایی که میشه برو روانشناس ازروش های غیر دارویی استفاده کن اگه خیییلی حالت وخیم بود دارو اونم بادوز پایین مصرف کن روح وروان خییییلی حساسه خیلی
وقتی به این نتیجه رسیدی یعنی الان که باید رو پای خودت باشی وخودت حالت خودت رو خوب کنی.
مرسی که منظورموفهمیدی وقتایی چیزای اینحوریادموبیذار میکنه خودمومجبور میکنمکه دوباره یه زندگی برگردم هر طور گه شده ازاین حال باید بیامبیرون مگه ادمچقدر عمر میکنه