2777
2789
عنوان

سلام وقت بخیر خواستگاری هست که مذهبی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست
چون خواهر خودش چادری نیست و تیپش امروزیه و به حجاب اعتقاد نداره عکس پروفایل پیج خواهر رو دیدم متاهل ...

نه اصلا به خواهرش هیچ ربطی نداره

این مقایسه اشتباهه

حتما این موضوع رو بکش وسط و صحبت کن 

پوشش خواهر با پوششی که مرد برای زنش میخواد یک دنیا فرق داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خواهر خودش چادری نیست و تیپش امروزیه و به حجاب اعتقاد نداره عکس پروفایل پیج خواهر رو دیدم متاهل ...

شما قرار همسرشون بشین 

ربطش به خواهر متاهل شون چیه

باید با خود ایشون صحبت کنین 

اما طلبه ملبس یا غیر ملبس چادر رو ارجح میدونن 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

الان خواهرش کم حجاب مثلا اسپرت و شال یا اینکه شالش عقب باشه یا کلا بی حجاب

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
چندین باز فیلم چادر برام فرستاده انگار مهمه براش

اگر چندین باره پس آره مهمه. 

فقط باید مستقیم باهاش حرف بزنی.

بپرس چرا برام میفرستی اینارو؟

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂