دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزدلم به گروه خونی ربطی نداره باید تست مغزاستخوان داد معمولا والدین و فرزند و خواهربرادر میتونن به ...
ببینین مامان من اسفند ماه متوجه این شد که تو گردنش یک توده مانند هست چند تا جا بود که گفتن غذذ های لنفی بزرگ شدن شدید تو سیتی اسکن نشون داد زیر بغلش هم خیلی بزرگه بعد بیوپسی انجام شد که منفی بود الان باز زیر بغلش آورد کرد دکترش گفت همون نمونه قبلی یک پاتولوژی دیگه ببر که اون خیلی بد در اومده و لنفوم فولیکار احتمالش و دادن الان بذاره زیر بغلش هم تخلیه کنن ببینن چیه
اول که همه احتیاج به پیوند ندارند اول باید توده تخلیه بشه بعدم شیمی درمانی بعدم اونایی که لنفوم هستند میتونن ازخودشون به هودشون پیوند بزنند چون مغز استخوان احتمالا سالمه البته اطلاعاتم درهمین حده اگر کسی بهترمیدونه راهنمایی کنه
با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!