2777
2789

بله سرد میکنه رحم و 

عوارض داره هورمونیه

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا

گولت میزنن من دو ماه دیگه ۲ ساله ک ازدواج کردم و میخوردم

الان ی ماهه باردارم با دو بار اقدام تو ماه اول باردار شدم

ولی همون اول اینقد همه بهم فشار اوردن ک بچه بیارید همه رو ی خفت دادم تو استوری واتساپم چون همه مخاطبام هی میگفتن بچه بچه

دیگه خفه شدن تااا خودم این ماه بهشون گفتم

فقط از اول نذار اذیت کنن بگن بچه

من هر چ ب زبون خوش گفتم فایده نداشت استوری گذاشتم 

خیلی زشته هی میپرسید کی بچه میاری که دانشگاه میری کی ازدواج میکنی

اینقد فضولی خوب نیست

دیگه کسی بعد اون نپرسید

اخه وضع مالیمون خوب نبود الان بهتر شدیم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
از اول ازدواج قرص خوردی؟ چه قرصی؟ ببخشید میپرسم چندسالتون؟

من ۳۲ سالمه عزیزم

اره اول ازدواج میخوردم قرص ال دی خوردم ک بهم نساخت دکتر زنان عوضش کرد قرص روکین میخوردم عالی بود 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

خب چرا با روشای دیگه جلوگیری نمی کنی.

من اصلاً تا حالا حتی یه قرص ضد بارداری هم نخوردم بلد نیستم اصلاً چی باید خورد و کی باید خورد.

ولی نازایی نمیارن شاید هورمونها رو بهم بریزن.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

2810