2777
2789

ترازم خیلی بد شده نمیتونم این ترازی که گرفتمو برای مشاورم بفرستم لطفا کسی دوازدهم تجربی ازمون قلمچی شرکت کرده ترازش بالای ۶۰۰۰ شده بگه 

چقدر دادید واسه ثبت نام قلمچی؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اینکارو نکن یکم دعوات کنه و مسیرتو اصلاح کنی به نفعته باید سختیهای درس خوندن رو تحمل کنی تا پیشرفت کنی و به هدفات برسی

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
اینکارو نکن یکم دعوات کنه و مسیرتو اصلاح کنی به نفعته باید سختیهای درس خوندن رو تحمل کنی تا پیشرفت ک ...

اخه تا خودم نخوام حرف های بقیه واقعا مهم نیست

بعد این ازمون هم فکر میکردم خیلی بهتر بدم نمیدونم چرا خراب کردم 

فوقش دو تا فحشع

باور کن منم اینقدر برای همین قلمچی مواخذه شدم تنبیه شدم

تهش هم هیچ اتفاقی نیفتاد نترس

برای دو هفته بعد بخون

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مشاورت؟

نه والدین

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

2810