2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیایین تب داره بچه م

101 بازدید | 28 پست

خانما پسرم 1 سال و 9 ماهشه

از دیروز بدون علت تب داره اما تبش شدید نیست 

بروفن میدم میاد پایین 

اما هیچ علامت دیگه ای نداره

نه گلو درد نه ابریزش نه هیچی فقط تب

یعنی ویروسه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک هفته درگیرشم اول اینطوربودبعدش اسهالواستفراغ اومد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

خیر

ی وقت میبینی عفونت ادراریه!

تب نشانه عفونته یا حالا ویروسی یا باکتریایی یا قارچی

ببرش دکتر 

اگه بیحالی داره احتمالا همون سرماخورده

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خیری وقت میبینی عفونت ادراریه!تب نشانه عفونته یا حالا ویروسی یا باکتریایی یا قارچیببرش دکتر اگه بیحا ...

آره بیحال هم که هست

اما اصلا راحت نمیخوابه با اینکه گیج خوابه مدام میچرخه 

به شکم میخوابه و پاهاشو تو شکمش جمع میکنه 

نگران شدم 

عی وای تبش شدید بود؟

یهوتب شدید کردالانم اسهالش بندنمیاددوبارم بردم دکتر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
آره بیحال هم که هستاما اصلا راحت نمیخوابه با اینکه گیج خوابه مدام میچرخه به شکم میخوابه و پاهاشو تو ...

نگران نباش اصلا تب خودش باعث بیحالی و بیخوابی هم میشه حتما ببرش دکتر 

بروفن نده

استامینوفن تب بر بده ببر دکتر

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
نگران نباش اصلا تب خودش باعث بیحالی و بیخوابی هم میشه حتما ببرش دکتر بروفن ندهاستامینوفن تب بر بده ب ...

حتما میبرم دکتر

باورتون میشه چند نمونه استا دارم از هر کدوم که دادم اولا که نخورد انقدر جیغ و گریه کرد بعدشم کلی استفراغ مرد خیلی بد دارو میخوره مجبورم بروفن بدم

یعنی بده بروفن؟

خیری وقت میبینی عفونت ادراریه!تب نشانه عفونته یا حالا ویروسی یا باکتریایی یا قارچیببرش دکتر اگه بیحا ...

دکتربه من گفت ویروسیه ولی اسهالش بندنمیاهرچی دارومیدم شمانمیدونی چرا؟

2810