2777
2789

من این ماه بخاطر کیست دزولست که یه مدل قرص ضدبارداریه خوردم، الان که پریود شدم خونریزی ندارم همش در حد لکه بینی و خونابه اس، میترسم یعنی بخاطر مصرف قذص یا مشکل دیکه ای؟ راستی  بسته قرصش 28تایی بود که هفتاش بدون هورمون بود من دیگه وقتی پریود شدم اون چنتا بدون هورمون رو نخوردم، باید میخوردم؟ 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص خونریزی رو کم کرده

یعنی دیگه این پریودی در همین حد میمونه؟ یا ممکنه خونریزی زیاد بشه؟ 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
اولین باره قرص ضد بارداری میخوری؟

اره 

اره

مخصوصا که اولین بارته بله گلم از عوارض قرصه 

من یه دوره استفاده کردم واسه کیست پریودمو کلا بست ولی بعدش خونریزی،شدید یک ماهه گرفتم که به زور بندش اوردم 

هورمونامو بالا پایین کرد 

دکتر گفت به هیچ وجه دیگه نخورم 

کیستت چه نوعیه

قطعش کنی مثل قبل میشه

کل بسته رو استفاده کردم فقط دوسه تا از قرصای بدون هورمون همون که رنگش با بقیه فرق میکنه موند، امروز هم روز دوم پریه

برای من خونریزیم کم شده بود دکتر ب من گفت اهمیتی نداره خونریزیت چ مدلیه

مهم اینه به موقع پریود شی

بهتره با دکترت مشورت کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مخصوصا که اولین بارته بله گلم از عوارض قرصه من یه دوره استفاده کردم واسه کیست پریودمو کلا بست ولی بع ...

وای من میخوام برم دکتر دارو بگیرم واسه اقدام بارداری،،، نمیدونم دکتر گفت کیست دوسانتی دیگه چیزی نگفت

برای من خونریزیم کم شده بود دکتر ب من گفت اهمیتی نداره خونریزیت چ مدلیهمهم اینه به موقع پریود شیبهتر ...

فقط همون ماه که استفاده کردی یا بعدا هم؟ 

نه منظورم اینه که دوره بعد اگر قرص ضدبارداری نخوری درست میشه

اها مرسی عزیزم

2810