2777
2789
عنوان

یوبوست گرفتم چیکار کنم

51 بازدید | 10 پست

به خاطر قرص سرترالین فک کنم تحرکمم کمه گلاب به روتون میرم  wc ولی نه حسش میاد نه خودش 😂 خیلی کم. بعدشم احساس عدم تخلیه ندارم غذاها کجا میرن ؟؟؟

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

دوغ پروبیوتیک

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آب ولرم با خاکشیر و تخم شربتی صبح قبل صبحانه بعد صبحانه نیم ساعت پیاده روی و ۸ لیوان آب

از بواسیر و اینا وحشت دارم اصلا نمی‌خوام بگیرم 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

عزیزم انجیر و زیتون و دمنوش گل محمدی و خرمالو و لواشک و آب جوشیده ی رو به ولرمی و سبزی زیاد و سالاد زیاد باید بخوری

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
از بواسیر و اینا وحشت دارم اصلا نمی‌خوام بگیرم

من بواسیر و همورویید دارم جونم به این روشا که گفتم برات وصله اگه اینا نباشن یبوست و درد اون بیچارم‌میکنه هرروز اینا که گفتمو داشته باش حله

من بواسیر و همورویید دارم جونم به این روشا که گفتم برات وصله اگه اینا نباشن یبوست و درد اون بیچارم‌م ...

از این که باید برم دکتر میترسم😂باشه من اصولا یوبوست نمیشم به خاطر قرص ها شدم تف به نظرت آدم همینطور الکی الکی بواسیر میشه

از این که باید برم دکتر میترسم😂باشه من اصولا یوبوست نمیشم به خاطر قرص ها شدم تف به نظرت آدم همینطور ...

آها بخاطر قرصات ببین بواسیر و‌‌‌‌.....در اثر یبوست و زور زدن زیاد باید یبوستو درمان کرد یا زور نزد تا مبتلا نشی من تو بارداری قرص آهن میخوردم یبوس میشدم زور میزدم کسی هم بهم نگفته بود عوارضشو تا یه روز یهویی با درد شروع شد..‌.

از این که باید برم دکتر میترسم😂باشه من اصولا یوبوست نمیشم به خاطر قرص ها شدم تف به نظرت آدم همینطور ...

ببین منی بهت راهکار مبدم ک یبوست بارداری داشتم، بحد زیاد بحدی ک گریه میکردم.. هرچی بگی، دوستان گفتن خورذم.. دارو شربت، عطاری، میوه،، سبزی،، و.... خشکبار و... 

اخرشب ک دیگ بعدش چیزی نمیخوری.. 

ی لیوان اب سیب... خودت بگیر.... الانم هس سیب.... ببین راحت میشی.. هم ورم معده هم یبوست

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆