2777
2789

خواهشا بچه سال نظر نده.و نظر کامل بگید یک کلمه ای نگید 

من کلا ۱۰ تومن پس انداز کردم. میدونم پول زیادی نیست داخل این گرونی بهرحال از هیچی بهتزه ... و کلی نیاز دارم .

حالا من دوره میکاپ دیدم ولی ازش درامد ندارم فعلا فقط پیج زدم و مدل میزنم شما حای من بودین میرفتین مدل مدل میزدین و باخاش متریال مبخریدین

۲_برم ی تیکه انگشتر یا گوشواره بخرم خرج نکنم 

۳_برم برای شروع کار انلاین شاپ بزنم کنار میکاپم ...

۴_دوره ارابشگری لیفت مژه ببینم و پولشو صرف مواد و اموزش کنم ...

۵_گور بابای دنیا برای خودم خرج کنم :/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشت مژه و لیفت مژه

دوره اکستشن مژه رو دیدم  موادشم دارم لیفت رو ندیدم 

ولی حقیقتش عروسمون اکستنشن کاره میترسم دلخوری و ناراحتی پیس بیاد بچسبم به اون کار چون تقریبا محل کارمون یک جاست دلم نمبخاد ناراحتی پیش بیاد

اگر میخوای با مهارتی که آموزشش رو دیدی کارکنی تو اون راه خرجش کن و ماهرترین شو وگرنه واسه خودت خرج ک ...

من دوره میکاپ دیدم کارمم خوبه ولی خوب مشتری نداشتم همش هرچب درمبارم خرج مدل میشه

مژه هم دبدم  ولی عروسمون توی اون کاره مبترسم ادامه بدم ناراحتی پیش بیاد و من دوست ندارم ناراحت شه 

مبگم برم انلاین ساپ بزنم کنار میکاپ  

نمبدونم واقعا گیج شدم

من دوره میکاپ دیدم کارمم خوبه ولی خوب مشتری نداشتم همش هرچب درمبارم خرج مدل میشهمژه هم دبدم ولی عرو ...

باید بری با آرایشگاه های مختلف درصدی کار کنی. آنلاین شاپ هم خوبه به شرطی فالوور جمع کنی