2777
2789

مامان من انجام داده  و واقعا جزو بهترین تصمیم های زندگیش بوده 

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجردم خ‌بزرگن بنظرت الان انجام میدن؟براش یردهی مشکل نمیشه؟

آره انجام میدن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد چون غدد شیری رو بر نمیدارن

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

من مجردم خ‌بزرگن بنظرت الان انجام میدن؟براش یردهی مشکل نمیشه؟

اگه بزاری برای بعد از بچه داری و شیر دهی خیلی بهتره چون اون موقع هم آویزون میشه. 

سایت چنده؟ 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
اگه بزاری برای بعد از بچه داری و شیر دهی خیلی بهتره چون اون موقع هم آویزون میشه. سایت چنده؟

الان آویزون نیست سربالا و سفت ولی بزرگه ورزش هم میکنم آویزون نمینش ولی خب بزرگه دیگه  لباس پوشیدن سختمه

الان آویزون نیست سربالا و سفت ولی بزرگه ورزش هم میکنم آویزون نمینش ولی خب بزرگه دیگه لباس پوشیدن سخ ...

سایزت چنده؟ 

خب آره چون مجردی سفت و سر بالاست اما بعد از بچه و شیر دهی فرمش تغییر میکنه و مجبور میشی دوباره عمل کنی. اگه سایزت زیاد بزرگ نیست فعلا انجام نده. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود.