2777
2789
عنوان

قرمه سبزی هام همش مزخرف میشه

138 بازدید | 22 پست

تو قابلمه بزرگ هم ریختم گازو عم کم کردم ولی تیم ساعته آبش تبخیر میشه مجبور میشم آب جوش بریزم ک گوشتا پخته بشه ولی بدمزه میشه اینجوری ک 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بریز داخل زودپز درحد نیم ساعت بعد دربش باز کن بزار قل بخوره جا بیوفته با شعله کم از همون اول آبش را اندازه بریز که نخوای هی وسط پخت آب اصافه کنی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه گوشتا رو‌جدا میپزم کاملللل

حتی لوبیاچیتیمم کامل میپزم 

اول سبزی رو‌حسابی دوساعت سرخ میکنم بعد کمی رب اندازه نوک قاشق میزنم 

ابه گوشت رو هم اضافه نگه میدارم با گوشت و لوبیا چیتی قاطی سبزیم میکنم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه گوشتا رو‌جدا میپزم کامللللحتی لوبیاچیتیمم کامل میپزم اول سبزی رو‌حسابی دوساعت سرخ میکنم بعد ...

این دفعه اینجوری درست میکنم 

پیاز سرخ کن.گوشت قشنگ تفت بده باهاش...بعدش سبزی سرخ شده لوبیا قرمز یه قاشق رب.ابلیمو لیمو عمانی اضاف ...

عمین کارو کردم خب ولی تبخیر میشه آبش چرا 

اگه به غذا اب اضافخ کنی خراب میشه ؟؟؟من که برا هر غذا یه گالن ابجوش وسطا اضافه میکنم دستپختمم تعریفی نیست ینی از همونه؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
اگه به غذا اب اضافخ کنی خراب میشه ؟؟؟من که برا هر غذا یه گالن ابجوش وسطا اضافه میکنم دستپختمم تعریفی ...

بله پس چی...

اصلاااا نباید اب اضافه کرد به غذای در حال پخت 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله پس چی...اصلاااا نباید اب اضافه کرد به غذای در حال پخت

حتی جوش؟؟؟ازین ببعد دقت میکنم فک نمیکردم تاثیر داشته باشه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
2810