2777
2789
عنوان

یه حرفی شوهرم زد بهم که قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 111 پست
پدر که نداره ولی نمیدونم مامانش ممکنه چیزی بگه یا نه

من که مادرشوهر قبلیم خیلی بدجنس بود اگه اینکارومیکرد خودش و میکشت وقتی میرفتیم خونشون تا جیبای شوهرم ومیگشت کیفش و ..شوهرم لباس  وکادومیخرید توعقد مخفیانه میداد میگفت مادرم نفهمه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خوب در ازاش بخواین جیزی به نامتون کنه مثلا ماشین یا یک دنگ‌منزل همیشه قبلش باهاش طی کنین رودروایسی ر ...

دلم از این میسوزه که موقع انجامش حتی یه درصد به ذهنم خطور نکرد بخوام در ازای همه چیزا ازش طلب کنم ولی اون همه چیو دید و اینجوری بی اعتماده حساب کشی میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان مال دنیا ب هیچ کس وفا نکردههمو اذیت نکنید برا خونه بنام زدنزندگیتون کنیداگر زندگی بپاشه خونه ...

اینکه یهو بعد هر شرایطی که پشتش بودی بفهمی اعتماد نداره بهت خیلی دردناکتره وگرنه من که برام مهم نبود مثل این دو سه سالی که نگفتم 

با خودش حرف بزن اینجا یه عده فقط بلدن پرخاشگری و بی اعتمادی رو یادت بدن یه عده هم میگن فقط طلاااق!!! ...

نمیدونم شاید بايد دوباره حرف بزنم چون با وجودی که حرفمو گفتم بازم دلم اروم نشده 

به نظرم بزرگش نکن گفته که گفته به قول خودت شما که برات مهم نیست چرا خودتو اذیت میکنی بی خیال

بخاطر این ناراحتم که فکر می کردم همونطور که من بهش اعتماد دارم و برام مهم نیست اونم همینجوریه براش فرق نداره

اتفاقا جاریم طلاق گرفته پیش خودم میگم شاید بخاطر اون اینجوری گفت ولی بازم نمیتونم خودمو قانع کنم یعن ...

میترسن.میدونی.شوهر منم خونه زد ب نامم ولی وکالت نامه فروش گرفت.یعنی عملا به نام نمیزد سنگین تر بود‌.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
به نظربنده همه چیزباید به نام مردباشه نه زن مردگفتن زن گفتن این مسخره بازیاچیه مهم اینکه دلخوشی باشا ...

چطور مرد وقتی کم میاره یاد حقوق و طلای زن میفته ولی زن نمیتونه کوچکترین درخواست مالکیتی بکنه؟؟ درد بیشتر هم اونجاس که زن بی چشم داشت زندگیشو میده و فکر میکنه شوهرشم همینه ولی درواقع رویا پردازی میکرده

سه دانگ سه دانگ مشترک بنامتون باشه .اینجوری خیال جفتتون راحته

بخدا اگر میدونستم اون مثه من فکر نمیکنه میگفتم در ازای طلاهام به منم سهم بده ولی اونقدر خرم که حتی تو ذهنمم نیومد

جدا از این بحث که حالا صحبتشم شد کلا الان خانوما مهریه های سنگین هم دارن واقعا من خق میدم به مردا که ...

اره ولی همه مثه هم نیستن من بخاطرش همه کار کردم بی منت و چشم داشت از اونم این انتظارو داشتم 

ولش کن اگه خوبه رفتارش زیاد حساس نباش مال اون مال بچه هاته چه فرقی داره بخدا منم خیلی طلا داشتم دادم ...

اره اخلاق و رفتاری باهم خوبیم هیچ مشکلی نداریم اونقدر که حالا باور این برام سخت شده فقط همین من بچه ندارم همش به این فکر می کنم شاید پیش خودش فکر میکنه بخوام طلاقش بدم برای بچه چیزی بهش ندم. هزارتا فکر کردم ولی نمیتونم بگم زبونم قفل میشه

2810