دو شب پیش داشتیم درمورد به نام زدن خونه حرف میزدیم منم داشتم تعریف میکردم که فلانی به نامشه به من گفته چرا تو نگفتی منم گفتم برام مهم نبود یهو شوهرم گفت من اگه خونه به نام خودم باشه خیالم راحت تره. انگار که یه تیر به قلبم نشست من بارها بهش حسن نیت و دوست داشتنم رو ثابت کردم هرچی فکر میکنم چرا اینجوری گفت نمیتونم دلمو اروم کنم اخرم گفتم این خونت بشه ده تا قصر و ماشینت بشه یه گاراژ نمیخوام اسمم پای هزارتومنشم باشه بذار زیر سرت بخواب خیالت راحت باشه. حال روحیم داغون شده اخه همیشه فکر میکردم دوستم داره
اوووو بی خیال بابا خودت ناراحت نکنمن کلی طلا فروختم دادم برای خونهیه اجرم به نام من نکردمهمم نیست بر ...
بخدا به نام بودنش یا نبودنش حرفی نیست همینجوری که این دو سالی که خریدیم حرف نزدم. الانم ناراحتیم از اونه که انگار باوجود همه حرفایی که بهم میزد منو نشناخته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اینجور خانومایی که میگی دیدم ولی خب من از اوناش نبودم ناراحتیمم اینه که بعد سه سال دوستی و هفت س ...
اصلا بحثچیز دیگست آدمیزاد اینجوریه اکر دوتا خونه داشت حتما یکیشو به نامتون میزد ولی وقتی فقط یک خونه داره میخواد پشتوانه باشه دلتو چرکی نکن عزیز دل اگر باهم خوب و خوشید مال دنیا ارزش نداره رابطتتون تیره و تار بشه
اصلا این توقع درست نیست که خانوما انتظار دارن همسرشون همه چیزو به نامشون کنه اکر خانوم مثلا شاغل بود ...
برای اقساط خونه که نه ولی بارها پیش اومد برای وام بانکی یا هرچی کم بیاره من یا از درامدم یا پس اندازم بدم. مثلا برای همین خونه میز تی وی شیرالات روشویی تمام شلف ها جاکفشی از درامد من بوده چطور نمیبینه من هرچی دارم و ندارم وسط گذاشتم از حقوق و طلاهام و هرچی