2777
2789

اعتقاد داری؟ 

ماکوردیم یکی از اقواممون توی شیراز زندگی میکرد شبونه یکی از امامزاده های اطراف رفت یک متر چاله کند دقیقا زیر گنبد سکه و طلا پیدا کرد ازش اون زمانی که طلا گرمی 500تومن بود 70میلیارد خریدن ما اعتقادی بعد اون نداریم

برای من دعا کنین به آقا پسری که دارم آشنا میشم باهاش خونوادش راضی بشن بیان خواستگاریم ،بختیاری هستن ...

زنش نشو کاری میکنن طلاق بگیری بختیاری ها اصیل ترین نسل اریایی هستن فک میکنن اگر از غریب زن بگیرن نسلشون دیگه اصیل نیست و بزورم شده طلاقش میدن براش زن بختیاری میگیرین دیدم که میگم اونی که من میگم دشمن زیاری بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من دعا کنین به آقا پسری که دارم آشنا میشم باهاش خونوادش راضی بشن بیان خواستگاریم ،بختیاری هستن ...

زنش نشو کاری میکنن طلاق بگیری بختیاری ها اصیل ترین نسل اریایی هستن فک میکنن اگر از غریب زن بگیرن نسلشون دیگه اصیل نیست و بزورم شده طلاقش میدن براش زن بختیاری میگیرین دیدم که میگم اونی که من میگم دشمن زیاری بوده

ایل گوسفند چرون اصیل هستن ؟اونی که اصیل هست نژاد آریایی هست

من خودم کوردم

اگر عقیده ات اینه بختیاری ها گوسفند چرونن لایقشون نیستی تمام طوایف ایران قابل احترامن 

بختیاری های نزدیک ترین قوم به کوروش کبیر و کریم خان زندن 

التماس دعا عزیزم 

برای سلامتی و ظهور امام زمان 

و سلامتی و آرامش و عاقبت بخیری خودم و عزیزانم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 
من خودم کوردماگر عقیده ات اینه بختیاری ها گوسفند چرونن لایقشون نیستی تمام طوایف ایران قابل احترامن ب ...

حالا که شانس آوردم این آقا پسر هیچی نداره نه خونه ای نه ماشینی  حتی حساب بانکیش هم زیر یه میلیون تومن هست پدر و مادرش هم روستایی‌ هستن بهش گفتن اگه میخوای زن بگیری به ما پول بده که بیایم خودشون هم گفتن موقع ازدواج یه هزاری هم کمک نمی‌کنیم چون دارایی ای ندارن همون دخترای فامیلشون هم زنش نمیشن چون هیچی نداره همون دخترای بختیاری اِفادشون طبَق طبق هست 

من و این آقا پسر می‌خوایم با هم بسازیم