2777
2789

خانما من یه وام خونگی داشتم ۲۰ میلیونی که برنده شدم و بهم دادن قصد داشتم برم باهاش یه زنجیر طلا دست دوم بگیرم بعد فکرشو کردم گفتم یه ربع سکه هم دارم با یه انگشتر شکسته که روهم میشن ۳۰ تومن /این ۵۰ تومن

یه چن تا سکا پارسیانم دارم ک بهم کادو دادن اونام تقریبا ۱۰/۱۵ تومن میشن کلا بتونم ۷۰ تومن جور کنم بدم ۳ تا النگو بهتر نیست؟ یا سکه هارو بزارم باشه این ۲۰ تومنو یه طلای کوچیک بخرم؟ آخه النگو هم خیلی دوست دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه استفاده میکنی خوب بده النگو ولی اگه برا سرمایه میخواهی همون ۲۰ تومن رو بخر اسی فقط نگاه کن کد داشته باشه من دیروز خریدم ۴۸۶۰ کم اجرت خریدم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مبارکت باشه غزیزم. همون النگو خیلی خوبه. اگر مستعمل قشنگ داشت بگیر که اجرت کمتر بدی عوضش بیشتر طلا بخری. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....