2777
2789
چرا؟

مآل یک مشت بچه چهارده ساله است هم توقع را از رابطه زیاد میکنه هم یک دید و شناخت خیلی دور از واقعیت از رابطه و مردا میده و توقع ها و انتظارات عجیب و غریب برای خانوم ها به وجود میاره 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

آره ولی از اون عاشقانه های لوس نیس لبای قلوه ایو چشای رنگیو این چیزا رو نداره😂خیلی خوبن درکل اگه نخ ...

عهه خداروشکر منو فهمیدی چندتا رمان ایرانی خوندم همش احساس می‌کردم یک کتاب رو دارم چندبار میخونم اینقد که شبیه بودن یک پسری از آمریکا میاد پولدار خوشتیپ 

دختره چشای آبی داره وای 🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگه یه دختره که با عمه ش زندگی میکنه و یجورایی سرکشه البته دختر بدی نیس بعد یه نفر میاد درستش ...

کتاب رمان جنگی که نجاتم داد همین مایه هاست البته رمان نوجوانه

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

آره ولی از اون عاشقانه های لوس نیس لبای قلوه ایو چشای رنگیو این چیزا رو نداره😂خیلی خوبن درکل اگه نخ ...

سجاده صلیبشم خیلی قشنکه طبیعی تره حداقل 

آبنبات چوبی بر اساس واقعیت ساخته شده آبکی نیس لوس بازی توش نیس قابل درکه برا آدم اینطور رمانایی دوس ...

جلد جدیدش اومده ها آبنبات لیمویی البته اگر سه جلد قبلی را خوندید 

عهه خداروشکر منو فهمیدی چندتا رمان ایرانی خوندم همش احساس می‌کردم یک کتاب رو دارم چندبار میخونم اینق ...

ن واقعا پیشنهاد میکنم بخونی خوشت میاد متفاوته

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

مآل یک مشت بچه چهارده ساله است هم توقع را از رابطه زیاد میکنه هم یک دید و شناخت خیلی دور از واقعیت ا ...

اصلا توی واقعیت چنین چیزایی وجود نداره . زندگی واقعی خیلی بی احساس تر و خشک تر از این حرفاست . نمیگیم رمان میخونیم که خیلی واقعی باشه ، مثل زندگی خودمون ، ولی رمان باید هم باورپذیر باشه هم جذاب ، که اون دیگه به دست قلم نویسنده مربوطه 

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

ن واقعا پیشنهاد میکنم بخونی خوشت میاد متفاوته

شات گرفتم مرسی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

رمان های هما اصفهانی : تو سکا . قرار نبود . جدال پر تمنا و سیگار شکلاتی

وای توروخدا قرارنبود چیه آخه😂باز جدال پرتمنا قشنگه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈