2777
2789

بخدا این همه بچه میبینم سالمو سرحالن چرا همش دختر من مریضه آسم آلرژیک داره زرتی مریض میشه هفته پیش مریض بود الان باز ویروس جدید گرفته مدام تب داره سرفه بینیش کیپ دکترو گفت ازشون کروناست بعضیا آنفولانزا... آخخخخ از دست پاییز

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

منم هر3تا بچم آبریزش بینی شدید دارن یکمم سرفه

قراز بود خواهرم بیاد اینجا پیش ما گفتیم نیا طفلک دخترش 

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چه ویروسیه که ماهم دچارش شدیم😫

دکتر گفته کروناعه 

احتمالا کرونا و آنفولانزا رو ترکیبی گرفتیم🤐

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

من الان بهترم ولی همش تهوع میاد سراغم معده درد خس خس ریه سرفه های خشک سردرد سرگیجه شدید بی خوابی

آره گفت بعضیا اسهالو استفراغ دارن

نمیدونم چه ویروسیه که ماهم دچارش شدیم😫دکتر گفته کروناعه احتمالا کرونا و آنفولانزا رو ترکیبی گرفتیم� ...

منم نمیدونم دقیقا کدومه ولی دکتره گفت دیگه این دوتاست هرکی میاد یا کروناعه یا آنفولانزا. من ۳ هفتس درگیریم سرفه و بدندرد...