2777
2789

وا حداقللللل میتونه کلاس زبان بذاره 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به فرهنگ شهرتون داره 

چقدر بده یکی انقدر زحمت بکشه درس بخونه بشه لیسانس اونک از رشته سختی مثل زبان 

تهش مجبور بشه بره سراغ اینکار 

بنظرم فروشندگی بره بهتره 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
یعنی عیب نداره آخه بعضیا اینکار عیب میدونن؟

خدایی بگرده یه کار منشی مطب یا منشی شرکت پیدا کنه حقوقشم نصف این باشه خیلی بهتره 

کار کردن تو خونه مردم براش داستان میشه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

بهم میگه چند ماه برم سرمایه جمع کنم بعد بزنم تو کار هنر

نمیدونم ولی کلا بچه های امروز و دهه هشتادیا چیزی به نام‌ چارچوب ندارن. این کار برای کسی که درس خونده و جوونه مناسب نیست، هر چقدرم درامدش خوب باشه، امروز همه ما میدونیم کار بازیافت فلز الومینیوم و اهن به شدت درامد زاست چیزی در حدود ماهانه ۵۰ با بالا، اما حاضریم بیوفتیم تو کوچه ها و اشغالا فلز پیدا کنیم و جمع کنیم؟ نه چون چارچوب داریم، چارچوب یعنی من به خودم احترام میذارم و تحت هر شرایطی سراغ یه سری کارها نمیرم، یعنی من به ارزش های شخصی خودم‌پایبندم، یعنی من عزت نفس دارم و دنبال کاری می گردم ‌که بتونم عزت نفسمو حفظ کنم، نه اینکه بدترش کنم، میدونی اهالی اون خونه چه نگاه پستی به خدمتکار دارن؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

ما چند تا از اشناهای دورمون تو این کارن هرکدوم یکی دو کیلو طلا خریدن ماشین خریدن و شبا هم با شوهر و بچه در تفریح و رفاه کاملن چون درامدش خوبه 

خاله ی من تو هتل کار میکنه نه جمعه داره همش نه شب خوابش میبره همش اضافه کاری و بدبختی ماهی ده تومن 

این‌همه آدم درس میخونه سختی میکشه بعدش هیچی به هیچی دوستتو درک میکنم ،ولی بهش بگو نره کار نظافت خیلی سخته ،جوونه یکم که پا به سن گذاشت هزارجور مریضی سراغش میاد ،بره سر یه کار سبک تر

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

خب بره آموزشگاه های زبان یا حداقل منشی چیزی بشه یا مربی مهد و فروشنده و... خیلی عیبه با لیسانس زبان بره خونه مردم کار کنه کلی هم تحقیرش کنن.فکر کن بره تمیزکاری خونه خانمی که دیپلمم نداره و بخواد کلی براش کلاس بذاره و تحقیرش کنه.

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
بستگی به فرهنگ شهرتون داره چقدر بده یکی انقدر زحمت بکشه درس بخونه بشه لیسانس اونک از رشته سختی مثل ز ...

از کجا معلوم که اون لیسانس رو با چه کیفیتی گرفته؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2810