2777
2789

واقعا نمیدونم با این عادی که خانوادم میدن چطور زندکی میکنم 

طرف میگه فقط خرج دانشگاه و اینا n تومن میگیرم من با کمتر از این علاوه بر خرج دانشگاه باید آنچنان پس اندازی داشته باشم که هم لباس بخرم هم گوشیمو عوض کنم هم تفریح کنم آخرشم اگر بعد چند ماه نیام بگم پولم جمع شده بریم ی طلای ریز بخریم بازخواست میشم🫥😐

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

حالا ماهی چند میدن مگه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینجورمهیچکس باورش نمیشه با درامد چص تومنی اینجوری زندگی میکنم همه فکر میکنن بابام پول خیلی کلف ...

دقیقا 

نمیدونن من انقدر میگردم تا قیمت پایین پیدا کنم

میشه شما بگی چقدر منطقیه؟

اخه شرایط شمارو نمیدونم، شرایط مالی خانواده هم اطلاعی ندارم

اگه درآمد خانواده عالی 10 خوبه

متوسط روبه بالا 7

متوسط 5

متوسط رو به پایین 3

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اخه شرایط شمارو نمیدونم، شرایط مالی خانواده هم اطلاعی ندارماگه درآمد خانواده عالی 10 خوبهمتوسط روبه ...

شهر دیگه دانشجوعم 

غذا از سلف دانشگاه استفاده میکنم 

هزینه رفت و آمدمم خیلی بالا نیست 

با مقداری هم ک میگیرم باید هر کاری دارم انجام بدم