2777
2789
عنوان

آغوش خزان🎧🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 93 پست
آره زیاد😔مفصله

نمیخوای بگی مشکل نداره ولی بدون اگه واقعا براش 1000 خودت بودی و برات کم گذاشته پشیمون میشه از ترک کردنت 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخوای بگی مشکل نداره ولی بدون اگه واقعا براش 1000 خودت بودی و برات کم گذاشته پشیمون میشه از ترک کر ...

نه چرا نخوام بگم اخه دلیلی نبوده که بگه به این دلیل من میرم چون هرچی اگه بود من رفعش میکردم لابد دیگه دوسم نداشته 

#بــ_جـوانـی_ام_قـسـم🖤🧠🕊 #کـ_شـوقـی_بــرایـ_زنـده_مـانـدن_نـدارم🖤🧠 #زنده_ام_ب_عشق_مردن ..!🕊🖤🧠

نه چرا نخوام بگم اخه دلیلی نبوده که بگه به این دلیل من میرم چون هرچی اگه بود من رفعش میکردم لابد دیگ ...

ببخشید من زیاد سوال پرسیدم

ولی واقعا همینه به نظرم کسی که کسی رو دوست داشته باشه پای خوب و بد طرف صبر میکنه حتی اگر اون طرف هیچوقت به دلخواهش نشه 

ببخشید من زیاد سوال پرسیدمولی واقعا همینه به نظرم کسی که کسی رو دوست داشته باشه پای خوب و بد طرف صبر ...

نه اشکالی نداره.

اره درسته من هر مشکل عیب خطا هرکاری اگه میگرد دوس داشتنم کم نمیشد 

#بــ_جـوانـی_ام_قـسـم🖤🧠🕊 #کـ_شـوقـی_بــرایـ_زنـده_مـانـدن_نـدارم🖤🧠 #زنده_ام_ب_عشق_مردن ..!🕊🖤🧠

نه اشکالی نداره.اره درسته من هر مشکل عیب خطا هرکاری اگه میگرد دوس داشتنم کم نمیشد

پس بدون دوستت نداشته و احتمالا براش سرگرمی بودی و یه مدت خوش گذرونده و بعدش خداحافظی

شما هم سعی کن بیخیال بشی و دل بکنی بعدش یه رابطه جدید رو شروع کن

پس بدون دوستت نداشته و احتمالا براش سرگرمی بودی و یه مدت خوش گذرونده و بعدش خداحافظیشما هم سعی کن بی ...

فراموش که نمیکنم نمیتونم مردادی ها لجبازن .دیگه از من گذشت باختم🤕

فراموش که نمیکنم نمیتونم مردادی ها لجبازن .دیگه از من گذشت باختم🤕

شناختی ندارم رو مردادی ها

ولی میتونم به عنوان یک خانم بهت بگم پاشو جمع کن خودتو خجالت بکش 😂من باختم چیه عین این پسرای 18 ساله حرف میزنی درسته دوستش داشتی ولی وقتی نمونده و رفته میخوای بشینی تا کی سوگواری کنی بیخیال بابا اون الآن این حالتو ببینه خوشحال میشه موفق شده بجزونت چون همینو میخواسته 

ولی اگه سرتو گرم کنی و کم کم رو پا بشی و وارد رابطه جدید بشی میاد سمتت و ایندفعه این شمایی که باید پسش بزنی 

ببخشید این امضا رو زدی بازم هست کسی که درخواست بده؟

بله متاسفانه بعضیا یا معنی متاهل رو نمیدونن یا متعهد رو 

یا هم میدونن و براشون اهمیت نداره 

بله متاسفانه بعضیا یا معنی متاهل رو نمیدونن یا متعهد رو یا هم میدونن و براشون اهمیت نداره

اره😑اکثرا زن نما شدن یکی هست nahid555 یه همچین چیزی زن نماس 

2810