latw مدیر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 349 عنوان کیا بدون مراسم ازدواج و با ماه عسل رفتن سر خونه زندگیشون | مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 84 پست من تصمیم گرفتم به نامزدم بگم که مراسم ازدواج نمیخوام چون واقعا از عروسی گرفتن بدم میادبه جاش ماه عسل میریم و ۲ ماه خونه پدرشوهر زندگی میکنیم بعد میریم خونه خودمونخود نامزدم وسایل کامل برا یه خونه مجهز دارهنظرتون چیه؟ 1403/09/02 | 15:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دردوزهرمارومرض عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 466 اگه نکوبوند چی😅 نمیدونم والا شناختی ازون طرف ندارم🤷♀️ دنبالم نیا اسیرم میشی
ماهک۴۰۳ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1480 من خوشی خودم رو در مستقل شدن از خونوادش میبینم واقعا راحت ترم اون دوماه خونه پدرش نباش صبر کن بعد برو خونه خودتون
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106229 دوماه که خوبه قبلا گفتن یسال بمونه خونه خودمون بعد هر جا خواستن برنمنم از خدا خواسته قبول کردم چون خ ... نذار به یکسال بکشونن سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
latw مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 349 افتضاح شما شاید بتونی من یه ماهم نمیتونم زندگی کنم بدون عروسیمنمیتونم بالاخره یه خرجی کنه آجی بخدا من خودم تحملش رو ندارم ولی باید صب کنم دیگه خیر پیش میاد شاید اصلا بعدا نظر جفتمون عوض شد بعد ماه عسل بلافاصله رفتیم خونه خودمون
saba_j7884 عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 275 بنظر من اشتباههطرف برای بردن دخترخانم به خونش باید خرج کنهبراش جشن بگیره اگر فردا پسفردا تو زندگی هم ... ديگه اون بستگي ب شعور همسر و خانوادش داره جاش ميشه ي سفر خوب رفت من اينكارو كردم هزينه سفر و خريدام اندازه جشن شد جاي اينكه ملتو جمع كنم غذا بدم با كلي حاشيه و خستگي
شکرگزار۲ عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 699 ما رفتیم کربلا برگشتیم شام دادیم و رفتیم خونمونخیلی سادهخداروشکر من مشکلب نداشتم عروسی نباشه
saba_j7884 عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 275 عالیه مستدام باشهایشالا که برای ما هم خیر باشه😍 انشالله عزيزم
شکرگزار۲ عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 699 که بهتر بعضی چیزارو یاد بگیرم اخه سنم کمه خودم هنوز برخی چیزها بلد نیستم که باید تجربه کنمشون چه حرف عجیبیدستی دستی یک مشکلی اول زندگی بااین فکرات درست نکنی
latw مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 349 واقعا چجوری راضی میشی بدون مراسم بری ؟ بعد چند مدت رو دلت سنگینی میکنه من شخصا علاقه ای به مراسم گرفتن ندارم و حتی تو عروسی بقیه فعالیت انچنانی ندارم
latw مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 349 منم برنامم همینهخیلی تحقیق کردمخیلیا رو دیدم ک گفتن عروسی گرفتن و پشیموننولی کسیو ندیدم ک بگه عروسی ... خیلییی عالیهاره واقعا موافقم باهات ادمی که دستش تنگه ماه عسل براش بهترین خواهد بود
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 4755 خیلییی عالیهاره واقعا موافقم باهات ادمی که دستش تنگه ماه عسل براش بهترین خواهد بود والا من ب نامزدمم گفتممیریم ی ماه عسل قشنگ کلی ام عکس و فیلم میمونه ازشبهتره ک ی مهمونی بدیم فامیل بیاد شام بخوره تهشم کلی ایراد از لباس عروسو و شام و تالار بگیره سلام🙋🏻♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️
latw مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 349 من چه تو ازدواج سابقم چه ازدواج مجددم عروسی نگرفتم و خیلیم راضیم خوشم نمیومد از عروسی گرفتن. عالیه خوشبخت بشی جانم😍
latw مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 349 عروسی به دلت میمونه رندگی اینقدر اذیت کننده هس که اگه برای خودتم یه جشنی نگیری چه فایده اره ولی ماه عسل خیلی بهتره مسافرت میکنی با یارت چیزهای شیرین تری تجربه میکنی
mary2772 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4857 سلام به نظرم خوبه ولی چرا دوماه بری خونه مادرشوهرت زندگی کنی ؟اینجاش رو درک نمیکنم *اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
latw مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 349 عزيزم خونه پدر شوهر چيزي ياد نميگيري سعي كن مستقل شي همون ابتدأ اگه موقعيتشو داري موقعیتش رو دارم و سعی میکنم با نامزدم صحبت کنم باید به تفاهم برسیم درین مورد خودش مهیگه حداقل دو ماه زندگی کنیم با خانوادش بعد مستقل شیم