2777
2789
عنوان

کیا بدون مراسم ازدواج و با ماه عسل رفتن سر خونه زندگیشون

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افتضاح شما شاید بتونی من یه ماهم نمیتونم زندگی کنم بدون عروسیم‌نمیتونم بالاخره یه خرجی کنه

آجی بخدا من خودم تحملش رو ندارم ولی باید صب کنم دیگه خیر پیش میاد 

شاید اصلا بعدا نظر جفتمون عوض شد بعد ماه عسل بلافاصله رفتیم خونه خودمون

بنظر من اشتباههطرف برای بردن دخترخانم به خونش باید خرج کنهبراش جشن بگیره اگر فردا پسفردا تو زندگی هم ...

ديگه اون بستگي ب شعور همسر و خانوادش داره جاش ميشه ي سفر خوب رفت من اينكارو كردم هزينه سفر و خريدام اندازه جشن شد جاي اينكه ملتو جمع كنم غذا بدم  

با كلي حاشيه و خستگي 

واقعا چجوری راضی میشی بدون مراسم بری ؟ بعد چند مدت رو دلت سنگینی میکنه

من شخصا علاقه ای به مراسم گرفتن ندارم و حتی تو عروسی بقیه فعالیت انچنانی ندارم 

منم برنامم همینهخیلی تحقیق کردمخیلیا رو دیدم ک گفتن عروسی گرفتن و پشیموننولی کسیو ندیدم ک بگه عروسی ...

خیلییی عالیه

اره واقعا موافقم باهات ادمی که دستش تنگه ماه عسل براش بهترین خواهد بود

خیلییی عالیهاره واقعا موافقم باهات ادمی که دستش تنگه ماه عسل براش بهترین خواهد بود

والا من ب نامزدمم گفتم

میریم ی ماه عسل قشنگ کلی ام عکس و فیلم میمونه ازش

بهتره ک ی مهمونی بدیم فامیل بیاد شام بخوره تهشم کلی ایراد از لباس عروسو و شام و تالار بگیره

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

عروسی به دلت میمونه رندگی اینقدر اذیت کننده هس که اگه برای خودتم یه جشنی نگیری چه فایده

اره ولی ماه عسل خیلی بهتره مسافرت میکنی با یارت چیزهای شیرین تری تجربه میکنی

سلام به نظرم خوبه ولی چرا دوماه بری خونه مادرشوهرت زندگی کنی ؟اینجاش رو درک نمیکنم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عزيزم خونه پدر شوهر چيزي ياد نميگيري سعي كن مستقل شي همون ابتدأ اگه موقعيتشو داري

موقعیتش رو دارم و سعی میکنم با نامزدم صحبت کنم باید به تفاهم برسیم درین مورد 

خودش مهیگه حداقل دو ماه زندگی کنیم با خانوادش بعد مستقل شیم

2810