2777
2789

مشکل پیش نمیاد یا عوارضی نداره؟

22سالمه میخام انجام بدم دیدین ک بعضیا حتی نمی‌خندن ام چال میشه چرا

یعنی همینجوری میشه ک تو حالت عادی ام چال بشه ؟یا اولش اونحوریه ب مرور با خنده فق چال میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش حجم دغدغه هام به اندازه شما بود 

راستش زیاد قشنگ نمیشه خیلی فرق داره با طبیعیش خیلی واضحه عمله به خصوص اگر صورتتون پر از عمله 

ولی در کل کاش زن ایرانی انقدر دنبال درست کردن چهره اش نبود وقتی نزدیک هشتاد درصدشون حتی یک کتاب هم نخوندن تو زندگیشون

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

زشت ن ولی میخام قشنگتر شم😂

قشنگی باور کن انقدر تحت تاثیر رسانه و اون چیزی که بهت القا می‌کنند نباش یک زمانی ابرو پیوسته مد بود یک زمانی چال چونه یک سری چاق دوست دارند یک سری بلوند ایناهمش تلقین و تحت تائویر بودنه حرفای فمینیستی نمیزنم ولی واقعا هیچ مهیار استانداردی برای اینکه تایین کنه چی زیباست و چی زشت وجود نداره 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

کاش حجم دغدغه هام به اندازه شما بود راستش زیاد قشنگ نمیشه خیلی فرق داره با طبیعیش خیلی واضحه عمله به ...

وای خیر سرم تا الان هیچ‌کاری نکردم فق از بچگی چاله گونه دوست داشتم متاهلما ن رنگ میزارم ن ابروهانو اصلاح میکنم فوقش دخترونه.. یعنی تا این حد

قشنگی باور کن انقدر تحت تاثیر رسانه و اون چیزی که بهت القا می‌کنند نباش یک زمانی ابرو پیوسته مد بود ...

درسته من هیچ عملی ندارم و در واقع دوست ندارم فق عاشق چالع گونه ام

وای خیر سرم تا الان هیچ‌کاری نکردم فق از بچگی چاله گونه دوست داشتم متاهلما ن رنگ میزارم ن ابروهانو ا ...

وای ببخشید عزیزم من چند لحطه تصور این خانومای پر از عمل اینستا اومد تو ذهنم ولی خب اکر علاقه خودته حتما انجامش بده و شکی هم نداشته باش فقط یکم بیشتر عکس کسایی مه درست کردن را به بین که مطمئن بشی خوشت میاد یا نه