2777
2789
عنوان

کی شروع کنم غذاپختن

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 48 پست
پیاز داغ اماده دارم برای همین نگران نیستم خیلی ریلکسم😁

عزیزمم 😍😍،انشاالله که همه چیز به بهترین شکل اماده میشه 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣پیاز داغم مگه خیلی کار سختیه؟؟؟؟؟

اره دیگه یساعت طول کشید تا اماده اش کردم 

بادمجونم سرخ کردم دیشب 

درواقع فقط میخوام بریزم داخل قابلمه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

اسی بلندشووو😂من بودم الان برنجمم دم داده بودم😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

پاشو شروع کن چقدر ریلکسی خواهر من بودم الان مرغام وا رفته بسکه استرسیم

نمیدونم چرا انقدر راحتم 😁

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
اسی بلندشووو😂من بودم الان برنجمم دم داده بودم😂

احه هنوز ناهار نخوردم 😆

ولی خب فقط میخوام بریزمشون داخل قابلمه 

چون بادمجونم سرخ کردم 

سیب زمینی هویج سرخ مردم 

هویج و فلفل دلمه داخل مرغم خورد کردم 

پیاز واسه گوشتم رنده کردم ریختم داخلش فقط مونده  سرخ بشه

منم مهمون دارم از ۲خورشتمو گذاشتم😐

چه هست خورشتتون ؟

تازه میخواستم مسجدم برم  نمازمو بخونم 😁

احه هنوز ناهار نخوردم 😆ولی خب فقط میخوام بریزمشون داخل قابلمه چون بادمجونم سرخ کردم سیب زمینی هویج ...

ناهارم نخوردی🥴

همون که خیالت راحته😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

2810