2777
2789
نه من مدرسه دولتی درس میدم خاطرت جمع اجبار نیست دانش آموز داریم طفلک لباس فرم و لوازم تحریر خیر براش ...

متاسفانه گفتن پیش اجبار نیست ولی سنجش لازمه وحتما باید انجام بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

#اطلاعیه

⚠️آغاز نوبت گیری برنامه ملی سنجش بدو ورود به دبستان مختص متولدین ۱۳۹۴/۷/۱ تا ۱۳۹۸/۶/۳۱ از تاریخ اول آبان ماه فعال می باشد.⚠️

📌سنجش بدو ورود در مراحل تشخیص به موقع کودکان اهمیت بسیار دارد و پیگیری آن می بایست از سمت اولیا مورد توجه قرار گیرد، همچنین در زمان ثبت نام دانش آموزان در  پایه اول یکی از مدارک ضروری جهت ارائه به مدرسه نتیجه سنجش بدو ورود می باشد.

والدین گرامی می توانند از طریق سامانه سیرت به نشانی

🌐https://sirat2.csdeo.ir/login

و با نقش والدین اقدام نمایند به نوبت گیری در نزدیک ترین مرکز جامع سنجش آموزش توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی تربیتی نمایند ( شهرستان‌های استان تهران ۲۱ مرکز فعال دارد)  و پس از دریافت نوبت با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به مرکز جامع سنجش مراجعه کنند.

🏷️مدارک مورد نیاز جهت سنجش:

🏷️ شناسنامه والدین و نوآموز

🏷️کارت واکسن

🏷️ یک قطعه عکس ۴×۳ نوآموز

🏷️پرینت برگه نوبت گیری

🔔تذکر مهم : نوبت گیری سنجش در بازه زمانی تابستان وجود ندارد و فقط در بازه زمانی اعلامی انجام می گیرد.

🔔اولیای محترم این  مهم را مدنظر قرار داده و نسبت به نوبت گیری هرچه سریعتر برای نوآموزان اقدام نمایند.

🎙️نکته: راهنمای نحوه نوبت گیری از طریق کانال های اطلاع رسانی اداره آموزش پرورش استثنایی شهرستان تهران  به اولیا ارائه گردیده است.

✍ 📸 🎥 💻📱 ✍

💠 #آوای‌تعلیم

🇮🇷رسانه‌ای برای انعکاس اخبار مرتبط با آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران🇮🇷

📱 @ava_teo

💻https://teo.medu.gov.ir

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃
یه لطف میکنید مواردی که ازش پرسیدند را اینجا برام ریپلای کنید. دخترمنم ماه بعد سنجش داره. ممنون

ماه دیگه سنجش داره که سال دیگه بره کلاس اول؟

من که امسال سختم میشه با نوزاد 

بمونه اون ور سال که مشکلی ندارع 

می‌خوام پسرم کمی بزرگتر بشه و حروف تلفظ کنه 

نه من مدرسه دولتی درس میدم خاطرت جمع اجبار نیست دانش آموز داریم طفلک لباس فرم و لوازم تحریر خیر براش ...

نمیدونم والا، چون من آموزش وپرورش هم زنگ زدم گفتن اگه جا مانده باشه بچه، تابستون باید بیاد دوره بگذرونه

2810