2777
2789
عنوان

فیلم عروسیم رو همه دیدن

312 بازدید | 27 پست

خواهرشوهرم با اصرار گفت فیلمت رو بیار خونه ما ببینیم دامادش خونشون بود بردم حا مردا دیدیم جا زنا ک اومد قعطش کردم بعد اصرار ک جا زنا رو بزار نزاشتم دخترخاهرشوهرم ناراحت شد دیگ گذاشتم دامادش گفت من نگاه نمیکنم روش اونطرف بود فقط جایی ک دختر خاعرشوهرم میرقصید تنها بود گفتم اشکال نداره ببینع دیگ نگله نکرد شوهر خاهرشوهرم اومد قطعش کردم بعد دوباره همه اصرار ک بزار ما ببینیم گفتم ن نبینه گفتن نگاه نمیکنه گفت نگاه نمیکنم داشت چایی مبخورد ولی هم روبرو تلویزیون بود سرش تو گوشی فقط یک تیکه من حجاب داشتم ن خاعرشوهرم گفت زینب حجاب داره ببین ک بهو خالع شوهرم سرش لخت بود دید حالا مامانم کلی دعوام کرد گفت خیلی کارت زشت بوده عذاب وجدان دارم ک میخام دیوونه بشم خداکنه ندیده باشن شوهرمم خیلی حساسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه حساسین اصلا نباید پخش میکردی یا وقتی ایشون نبود پخش میکردین یا دورهمی زنونه میگرفتی  اگه حساس نیستی این اداها چیه؟

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خب از اول میگفتین ان شاءالله جمع زنونه باشه میزارم و تمام.

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چقدر سخت میگیرین ... 

حالا مجلس ما مختلط بود و فیلم هم توی مهمونی برای همه پلی کردیم .

همه هم حس خوب گرفتن 

تازه برادرشوهرم و جاریم هم دوباره همونجا رقصیدن موقع دیدن فیلم

زندگیهاتون رو اینقدر سخت نکنید ارزش نداره 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

بیخیال عزیز تقصیر شما نبوده . کلا فیلم عروسی شخصیه جدا از مسئله حجاب شاید کلا شما دوست نداشته باشی فیلم رو بذاری پس خواهر شوهرت نباید اصرار میکرد . مقصر اون بوده ‌...عذاب وجدان نگیر .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
اگه حساسین اصلا نباید پهش میکردی یا وقتی ایشون نبود پخش میکردین اگه حساس نیستی این اداها چیه؟

زیاد ادم حساسی نیستم اون موقع گفتن نمیبینم منم ادامشو نگاه کردم ندیده بودم دلم تنگ شده بود بعد ک رفتم خونه داشتم میمردم خیلی ناراحت شدم

2810