2777
2789
ایشالا برام دعا کن توروخداپشیمونم اصلا نمیدونم چرا سقط کردم دعام کن خدا دوباره منو ببینهخیلی بدبختم

اسارتر عزیز خیلی پشیمون شدم تو تاپیکت شرکت کردم

امیدوارم خدا اونچه رو که صلاحته نصیبت کنه

امیدوارم شما حداقل نظرمنو بد برداشت نکرده باشی ودلخور نشی

البته کاملا مشخصه که خیلی خانوم وفهمیده ای

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
اسارتر عزیز خیلی پشیمون شدم تو تاپیکت شرکت کردمامیدوارم خدا اونچه رو که صلاحته نصیبت کنهامیدوارم شما ...

نه عزیزم ناراحت نشدم 

هر کسی تو موقعیت خودش و از زاویه خودش به موضوعات نگاه میکنه

شمام نظرتو گفتی

سخت نگیر …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا برام دعا کن توروخداپشیمونم اصلا نمیدونم چرا سقط کردم دعام کن خدا دوباره منو ببینهخیلی بدبختم

خدا نکنه

عزیزم تا یکسال وقت داری این همه  وقت جلوگیری داشتی حتما تحت نظر دکتر خوب باش 

چاقی لاغری؟

برای کدوم شهری؟

زنده باشی پنج ماه ممنون آن شالله شماهم به زودی بچه تون را بغل کنید

برام دعا کن 

عاجزانه ازت خواهش میکنم دعام کن

چرا خدا گریه های منو نمیبینه

من آدم بدی نیستم من تا حالا برای کسی بد نخواستم

چرا خدا با من قهر کرده

به سلامتی عزیزمطبیعی باردار شدی؟تورو خدا دعام کن خدا دلش برام بسوزه به منم بده

من چند ساله منتظرم تنبلی تخمدان دارم دارو خوردم  متفورمین البته سقط ناخواسته هم داشتم که این موضوع الان خیلی نگرانم می‌کنه که خدای نکرده باز اتفاقی برای اینها نیفته

شما هم حتما برو زیر نظر دکتر و سعی کن خودت رو سرگرم کنی کلاس هنری یا ورزشی ذهنت رو با ی چیزی درگیر کن که حواست به اقدامات نره هر چقدر بیخیال باشی بهتر جواب میده 

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
میشه برام بیشتر حرف بزنی که طبیعی بود یا بادارو و چند ماه اقدام بودی

از اخرای کرونا اقدام بودم امسال با بافتنی و پیاده روی خودم رو سر گرم کردم که به لطف خدا جواب داد البته اردیبهشت سقط داشتم 

برو دکتر نگو چند ماه اقدام بگو یک سال شده اگه زیر یک سال بگی کاری نمیکنه میگه برو بعد یک سال بیا

ان شالله به زودی با دیدن بی بی چک با دو‌خط پر رنگ اشک ذوق بریزی گلم 😍

برام دعا کن عاجزانه ازت خواهش میکنم دعام کنچرا خدا گریه های منو نمیبینهمن آدم بدی نیستم من تا حالا ب ...

عزمزمه غصه نخور خدا بزرگ مامان و بابا من ۱۰ سال بچه میخواستن آخرش رفتن مشهد بچه دار شدن

میشه یکم بیشتر برام بگی دارو چیا میخوردی؟ مکمل چیا خوردی؟ لطفا

گلم ی سری حسابی دکتر دارو داد هم تحریک تخمدان هم آمپول آزاد سازی که نتیجه نداد ۶ماه بعدش باردار شدم که سقط خود به خودشد بعد من از همون اول اقدام 

متفورمین و اسید فولیک خوردم روز ی فقط یک دونه 

اوایل به خوردن گرمی و سردی دقت میکردم که چون طولانی شد ول کردم

گلم ی سری حسابی دکتر دارو داد هم تحریک تخمدان هم آمپول آزاد سازی که نتیجه نداد ۶ماه بعدش باردار شدم ...

منم قرص و داروی تحریک تخمدان استفاده کردم آمپول آزادسازی هم زدم ولی نشد حالا دنبال یه مرکز خوبم برای ای وی اف

اگه بخوام بازم با دارو ادامه بدم میترسم زمانو از دست بدم

توروخدا واسم دعا کن چون تو دلی داری خدا بهت گوش میده

توروخدا واسم دعا کن

من خیلی ناامیدم

منم قرص و داروی تحریک تخمدان استفاده کردم آمپول آزادسازی هم زدم ولی نشد حالا دنبال یه مرکز خوبم برای ...

عزیزم نباید نا امید بشی به خدا توکل کن  هر چقدر بی خیال و ریلکس باشی بهتر نتیجه میده من خیلی ذهنم در گیر بود و نتیجه نمی‌داد قبل موعدم منتظر بودم بی بی چک آماده می‌گرفتم ولی بی نتیجه همین فکر شما که سنم رفت بالا دیگه نمیشه و از این حرفها رفتم سراغ بافتنی 

پیاده روی هم داشتم زیاد اوایل که این کارها نمی‌کردم همش فکرم درگیر بچه وبارداری واقدام می‌رفت 

باورت میشه اول لطف خدا. دوم به خاطر بی خیالی دوقلو باردارم

2810