2777
2789
عنوان

بنظرتون جدابشم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 36 پست
جلو چشممش نباشطلاق واقعا سخته ،خیلی از آدما نگاه بد میکنن بهت

چطور نباشم من حتی وقتی براش سفره پهن میکنم بشینه غذاشو کوفت کنه اون بازم سعی میکنه یجوری بهم گیر خودش رو بده و بهانه درست کنه یدونه هم شده بزنه

اگه جوابش رو ندم خب دیگه بدتر میکنه میگه اهمیت نمیدی و نمیشنوی من چی میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این بیشرف حتی با چاقو هم منو زده ک باعث شد ۳ ساعت اتاق عمل بمونم خیلی بهش فرصت دادم گذشت کردم ...

اگه مدارک پزشکی داری میتونی. عسر و حرج و ثابت کنی و حق طلاق و دادگاه بهت میده. بعد مهریه و نفقتو بگیری. ونداد میره زندان. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چطور نباشم من حتی وقتی براش سفره پهن میکنم بشینه غذاشو کوفت کنه اون بازم سعی میکنه یجوری بهم گیر خود ...

بهش بگو ی مدت مثل همخونه زندگی کنیم ،کاری ب کار هم نداشته باشیم

ببین شرایط چجور میشه

بعدش اگه دیگه تصمیمت قطعی شد ب خانواده ها بگو 

وقتی خونه پدرت بری،اگه بچه هات اذیت کنن، و اونا دعواشون کنن ،انوقت میفهمی ک چقدر سخته طلاق

مشکلات خودت ب کنار ....اونم بدتر

دارم اما برای چند سال پیشه این قضیه

باشه مشکلی نیست دادگاه قبول میکنه. به قاضی میگی امنیت جانی ندارم. و ثابت میشه. حق طلاق و که بگیری. مجبور میشه یا مهریه اتو بده یا بره زندان. با مهریه به غلط کردن میندازی. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

عزیزم اینجور ک معلومه خانوادت هم زیاد هواتو ندارن چون تو پست های قبلی گفتی پدرم برای اینکه منو بترسونه از طلاق میگه شوهرتو میکشم 

خونه پدر با دو تا بچه خیلییی سخته 

یا بدون بچه ها طلاق بگیر یا بسوز و بساز چون خونه پدری هم خیلی خوب نیس 

من الان از خونه پدرم اومدم اینقدر حرف بارم کردن ک نگوو ی جوری ک دیگه فرار کردم اومدم حالا بسته ب شرایط خونتون داره

پسرم   
بهش بگو ی مدت مثل همخونه زندگی کنیم ،کاری ب کار هم نداشته باشیمببین شرایط چجور میشهبعدش اگه دیگه تصم ...

بخدا قسم همه این کارارو کردم خودم اما اون اصلا اعتقادی ب این حرفا نداره مثل حیوون میمونه معذرت میخوام اگه دستم تو پی پی پسرم باشه بخوام بشورمش اگه اون آب بخواد باید پاشم دستامو بشورم اول ب اون آب بدم بعد بیام بقیه کارمو انجام بدم

بچهامم شیطونن میدونم اذیت میکنم اما میگم کارکنم بتونم وام بگیرم یه خونه رهن کنم

اگه بتونی مستقل شی بعد طلاق بگیری برات خیلی خیلی بهتر خونه پدرتم یه جوره دیگه اذیت میشی 

بشین خوب فکراتو بکن بعد اقدام کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
مسخره نیستشاید اینجا دو نفر با شرایط مشابه ببینن حداقل جلوی خودشون رو بگیرن باردار نشن

بعضیا بارداری ناخواسته پیش میاد بعضیا اولش خوب بودن بعد اینجوری شدن درکل درست میگین ولی این بنده خدا الان کاری ازش برنمیاد دیگه شده دیگه 

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

2810