2777
2789

چند بار تو وسایلاش مغازش و ماشینش گل دیدم می‌گفت مال شاگرد مغازشه تو ماشینشم می‌گفت مال داداشمه .....

یه بار جلو خودم دیدم کشید گل با دوسش بعد گفت فقط جلو تو میکشمو از این حرفا مگ احمقم معتادش شم

منم‌هیچی نگفتم ...

ی بار دیگ هم اومد دنبالم بوشو میداد و همش الکی میخندید کامل مشخص بود سرخوشه ک گفت نه من نکشیدم اعصابم خورد نکن و‌فلان باز منم‌چیزی نگفتم ..

چندبارم جلوم تریاک کشید اونم میگفت بخدا تفریحیه و فلان 

البته منک کات کردم چون ب شدت عصبی بی منطق بود کلا از نظرش تو همه مسائل حق با خودش بی توجه هم شده بود چند سال باهاش دوست بودم

به نظرتون راس میگفت ک معتادش نیست و تفریحیه؟

همین عصبی بودنو بی توجهی میتونه بخاطر مصرف گل باشه؟

کلا تو طولانی مدت تغییر شخصیتی ایجاد میکنه چجوریه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂

سکوتی میکنم سنگین تر از فریاد 

نامزدمممممممممم 

که برو این معتاد مفنگی را بنداز دور از زندگیت 

تو دیگه چه ساده ای جلوت هر غلطی کرده تو هم ذوق که فقط واسه تو و جلو تو بوده 

بجای من یکی بزن زیر گوش خودت چشمات باز بشه بدونی کجای دنیایی

خوب کردی بذار بره گمشه

بعد الانم هی پیام میده ی بار گفت بیا ببینمت گفت عوض میشمو اینا اشتی کردم باز دوباره بی توجه بود وقتیم بهش میگفتم سکوت میکرد جواب نمیداد

اصلا یجوری مودی شده

یهو خودش پیام میده سلام خوبی بغد منک جواب میدم جواب پیاممو نمیدع😑

نمی‌دونم واقعا عمدا میکنه یا بخاطر همین چیزا ک‌کشیده مغز ندارع 

یعنی با ی باز کشیدن معتادش میشن؟

ببین من شنیدم بعضیا ژن اسکیزوفرنی رو به صورت نهفته دارن...با یه بار گل کشیدن اون ژن میتونه فعال بشه...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

2810