2777
2789
عنوان

دوشنبه تولدمه

102 بازدید | 19 پست

خیلی دلم میخواست ی نفر یهویی پیام بده بگه تولدت مبارک

خیلی دلم میخواست یهویی سوپرایز شم

خیلی دلم میخواست منم مثل بقیه برام تولد بگیرن کادو بگیرن کافه بریم 

خیلی خیلی

ولی امسال فرق میکنه منو کوله باری از اندوه قراره تولدمو بگذرونم با اشک باغم اونی ک دوسش داشتم رف خانوادم غرق مشکل و بیماری خودم تنها و افسرده اینبار دیگه دوسندارم کسی برام کاری کنه فقط و فقط دلم چشامو ببندم و دیگه هیچوقت بیدارنشم خدایا کادو تولد امسالمو تو سوپرایزم کن و برا همیشه منو ببر کنار خودت 😔👌

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه این چه حرفیهتولدت مبارک باشه ۱۲۰ ساله بشی نی نی منم دوشنبه به دنیا میاد🥰

شاید کادو تولدم همین خبر نی نی شما باشه چقد خوشحال شدم قدمش پر خیر و برکت باشه براتون😘❤️

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

تولدت مبارک عزیزم اما چرا انتظار داری بقیه سوپرایزت کنن 

من شوهر دارم هرسال برام هدیه میگیره اما هرسال خودم اونجور که دوست دارم تولدمو میگذرونم ی سال جشن میگیرم کیک سفارش میدم با دختر خاله هام هستم 

ی سال خودم کیک سفارش میدم کافه رزرو میکنم با رنگی که دوست دارم میرم بیرون 

خودت حال خودت رو خوب کن

به امید روزهای خوش 💝

خدانکنه عزیزم تولدت مبارک یاشه پیشاپیس برلت از خدا بهترینارو میخام . ان شاءالله همیه تنت سلامت باشه و ارزوهات برات خاطره شن .

منم مث تو مهرماه تولدم بود تنها 😐۳۲ ساله شدم منم ارزدمه کسیو داشته باشم دوسم داشته باشه و منم طعم دوس داشته شدن و عشق و علاقه رو بفهمم و حالم خوب شه . پس کی میرسه این روزای خوب ؟

تولدت مبارک عزیزم اما چرا انتظار داری بقیه سوپرایزت کنن من شوهر دارم هرسال برام هدیه میگیره اما هرسا ...

اگه سالای قبل بهم میگفتی میگفتم باش ولی امسال خیلی فرق میکنه غرق مریضی و مشکلیم ک حتی دوسندارم ی کش مو بخرم وقتی حال خونوادم خوب نیس تولدم میخام چیکار وقتی ک قلب شکستم غم داره تولد میخام چیکار امیدوارم همیشه حال دلت خوب باش عزیزم

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

اگه سالای قبل بهم میگفتی میگفتم باش ولی امسال خیلی فرق میکنه غرق مریضی و مشکلیم ک حتی دوسندارم ی کش ...

همه ما مشکلات زیاد داریم من خودم کلکیسون بیماری هستم از جسمی گرفته تا روحی اما وقتی همه چیز خوبه که خوشحال بودن هنر نیست وقتی همه چیز بده بتونی دووم بیاری مهمه 

به امید روزهای خوش 💝

خدانکنه عزیزم تولدت مبارک یاشه پیشاپیس برلت از خدا بهترینارو میخام . ان شاءالله همیه تنت سلامت باشه ...

منم ۳۲ ساله میشم هیچوقت کسی دوسم نداشت هیچوقت طعم هیچیو نچشیدم فک میکردم اوضاع خوب میشه امسال دار ب بدترین شکل میگدره ک دوسدارم روز تولدم برا همیشه چشامو ببندم 

امیدوارم همیشه سالم و سرحال کنار خانوادت باشی و خدا به دلت نطر کنه عزیزم ممنونم

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

ولی نباید این روزارو با ناراحتی سپزی کنیم باید شاد بود به هروسیله ای . خدا خیلی مهربونه خیلی خیلی مهربون . انش اءالله بخت خوب برا همه جووونا نصیب کنه زودی خوشبخت شن . 

همه ما مشکلات زیاد داریم من خودم کلکیسون بیماری هستم از جسمی گرفته تا روحی اما وقتی همه چیز خوبه که ...

بله باید قوی باشیم ولی دیگه توانشو ندارم برادرم پاره تنمون حالش بد باش میمیرم براش

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

منم ۳۲ ساله میشم هیچوقت کسی دوسم نداشت هیچوقت طعم هیچیو نچشیدم فک میکردم اوضاع خوب میشه امسال دار ب ...

ای جانم عزیزم ناراحت نشو . سلامتی بهترین و مهمترین نعمتیه ک خدا داده مراقبت خودت باش . من خودم الان درگیر مشکلات بدنم نمیدونم چیه یمدتیه قاطی کرد بدنم شکرخدا درس شدم تا خدی . منظور شاد باش بددن توجه ب ساعت ها . منم سعی میکنم اینطوری باشم چون عمر میگذره چه بخایم چه نخایم .

2810