2777
2789

۱۵ سالمه کلاس زبان و علوم ریاضی و(یک مدته والیبال نمیرم چون نزدیک امتحان های ترم هستیم بعد اون دوباره ادامه میدم) به بدنم و صورتم میرسم چاقم درحال رژیمم پوستمم که میرم دکتر الان میخوام کلاس زبان نرم تو یوتیوب یاد بگیرم دوساله کلاس میرم بدرد نمیخوره، بجاش یه کلاس یا دوتا کلاس میخوام برم که در اینده بدردم بخوره نظزتون چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه

ولی اگه واقعا با حذف کلاس زبان پیگیری میکنی یادگیری و تنبلی نمیکنی حذف کن در غیر ت اینکارو نکن

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
خوب کلاسم فایده نداره بدرد نخورد تا الان

حداقلش کلاس رو ی طرح درس منظم داره میره جلو و تو هر جلسه مجبوری حتی به خاطر نمره بخونی و تمرین کنی. ولی وقتی خودت بخوای بخونی و کسیم بالاسرت نباشه احتمال اینکه بعضی وقتا کم کاری کنی زیاده. اگه نتیجه نداده آموزشگاهتو عوض کن

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

کاری نمیکنی؟ پس من بیکارِ عالمم در برابرت😂💔 چنننن وقته فیشیال رفتنو هی عقب انداختم همت نمیکنم برم

نه بخدا ولی خیلی به پوستم اهمیت میدم قدم ۱۶۹ باز دارم قرص میخورم بلند تر بشم درسمم میخونم درکنارش ولی کتاب غیر درسی اصلا

اخه بیستر از دوساله کلاس زبان میرم ولی هیچی به هیچی هزینه الکی

ببین کلاس شده هر بار یه کلمه یاد میچیری 

یه چیزی اضافه میشه به معلوماتت بزاریش کنار دیگه همونم بیخیالش میشی

نمیتونی کلاستو عوض کنی شاید بهتر شد وضعیت؟ 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
2810