2777
2789
عنوان

با همسرم سر خانواده مشکل دارم

163 بازدید | 8 پست

خانواده همسرم خیلی پررو هستن  من خیلی بدم میاد از رفتاراشون مثلا مادر شوهرم انظار داره من همیشه دعوتش کنم خودش یکبار در هفته میگه اونم وقتی خواهرشوهرام باشن اون دوست داره دم به ساعت خونه ما باشه بدبختی این جاست ک خیلی  این مسائل و ب همسرم  گفتم وقتی ک بحثمون میشه میگه من از خانوادم هیچی ندیدم تو همیشه ازشون بد میگی هیچوقت نتونستم قانعش کنم همیشه طرف اوناست 

اشتباهترین کار بدگویی پشت سر خانواده همسرتون اونم‌پیش شوهرتون هست اگر هفته ای یکبارذمیرید طبعا انتظار نابجایی نیست که اونها هم چنین توقعی داشته باشن و ادبیات ادم‌پشت سر خانواده همسرش حتی اگر مشکل هم داره باهاشون نباید اینطوری باشه خیلی پروان یعنی جی اخه اصلا آین طرز بیان درست نیست  دوست دارید پشت سرشما هم همینجوری بگن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباهترین کار بدگویی پشت سر خانواده همسرتون اونم‌پیش شوهرتون هست اگر هفته ای یکبارذمیرید طبعا انتظا ...

وقتی تو زندگی خیلی اذیتت کنم همه چی حقشونه من خیلی حد خودمو میدونم ولی اونا ن

وقتی تو زندگی خیلی اذیتت کنم همه چی حقشونه من خیلی حد خودمو میدونم ولی اونا ن

متاسفانه صحبتهاتون پخته و عاقلانه  نیست آدم باید با احترام و سیاست رفتار کنه و هرچیزی دوطرفه هست اگر احترام نزارید توقع احترام نداشته باشید اگر چنین انتظاری دارن وقتی مرتب میرید قاعدتا آدم باید جایی پس بده رفت و آمدها رو و بی احترامی کنید بی احترامی هم از همسرتون نسبت به خانوادتون دیدید شکایت نکنید

متاسفانه صحبتهاتون پخته و عاقلانه نیست آدم باید با احترام و سیاست رفتار کنه و هرچیزی دوطرفه هست اگر ...

من حالم با رفتار شون خوب نیس نمیتونم تحملشون کنم ولی شوهرم اینو درک نمیکنه   شوهرم ب اونا خیلی علاقه داره و رفتارش منو حساس تر می‌کنه نسبت ب اونا