شاید_کنکوری مدیر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 6347 عنوان پول ازم قرض گرفته و حالام نمیده | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 34 پست چیکار کنم به دوستم قرض دادم پول ۲ میلیون نمیده میگه اون روز گوشیتو درست کردم دیگه نمیدم بهت وا.غیر مستقیم بگید چطور بهش بگم؟؟؟ ح دیگه هیچ امیدی به زندگیندارم:) میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟ کاربری دست دو نفر هستش. دیروز | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraaaa100 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 4039 پول قرض ندید چون در هرصورت شما آدم بَدِ میشیدیکی وقتی پول ندید بد هسایددوم وقتی دادید ومیخوایید پس بگیرید بازم بدهستید پس خواهرمن قرض ندید کلا
زیکزاک عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 9621 عزمزمه کار خاصی نکرد برنامه اینستا نصب نمیشد برام نصب کرد یک ربع هم طول نکشید موبایل فروشی داره نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
imshr عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 3388 واااای ازین جا فشار خوردمبگو میخواستم پولی درستش کنم که میبردم موبایل فروشی حداکثر ۵۰ تومن میگرفت درستش میکردکه اونم حتی ۵۰ تومنم نمیگیرن فک کنم صرف پول گرفتن نمیکنهاین آدم پرو رو باید رک بهش بگی پولتو بده
نورااخانم عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1316 عزمزمه کار خاصی نکرد برنامه اینستا نصب نمیشد برام نصب کرد یک ربع هم طول نکشید چه بی شرفه وااااااااااااااااااااای 🙄🙄من فکر کردم تاچ ال سی دی یا چند قطعه چیزی عوض کردهبگو میدی یا رسوات کنم همه جا گدای بدبخت پول ندیده دلم خواست خرخرش بجوم خودت الان تو حالی هستی من که فشارم رفت رو ۲۱
saraaaa100 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 4039 بدخواه داشتی عکس بده جنازه بگیر دمت گرم 😁😂پشتت به کی گرمه به کجا وصلیییی تو
0mimhe0 عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 13759 منم دوستم گفت هفته قبل کل اطلاعات کارتمو دادم بهش اینترنتی خرید داشتگفت فردا میزنم اومد گفت یادم رفت ... چند تومن خرج کرد دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻 دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !
شاید_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 6347 موبایل فروشی داره نه ح دیگه هیچ امیدی به زندگیندارم:) میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟ کاربری دست دو نفر هستش.
sabzi_feroosh عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 40 دمت گرم 😁😂پشتت به کی گرمه به کجا وصلیییی تو بچه های پایین نوچه هام هستن لباب اهم ولی لب گشودن مشکل
زیکزاک عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 9621 نه بش بگو فاکتور نصب اینستا رو بگیر برام بیار همون قدر کم کن یا باهم برین موبایل فروشیقیمت بگیریندوستت میخواد پولتو بکشه بالا این پولو ازش پس بگیر باهاشم قطع رابطه کن نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
sabzi_feroosh عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 40 نفرینش کن بگو الهی بری زیر فرغون لباب اهم ولی لب گشودن مشکل
شاید_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 6347 نفرینش کن بگو الهی بری زیر فرغون 😂😂😂 ح دیگه هیچ امیدی به زندگیندارم:) میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟ کاربری دست دو نفر هستش.
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2246 هیچی برنامه اینستا نصب نمیشد نصب کردش برام همین. عجب عوضیه . نمیخواد بده بهت اینو گفته . مدرکی داری که بهش پول دادی؟ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
شاید_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 6347 عجب عوضیه . نمیخواد بده بهت اینو گفته . مدرکی داری که بهش پول دادی؟ نه ح دیگه هیچ امیدی به زندگیندارم:) میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟ کاربری دست دو نفر هستش.
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2246 نه خب یعنی دستی دادی بهش پول نقد. . از کارتی عابر بانکی از کجا دادی؟ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️