2777
2789
عنوان

پول ازم قرض گرفته و حالام نمیده

177 بازدید | 34 پست

چیکار کنم به دوستم قرض دادم پول ۲ میلیون نمیده میگه اون روز گوشیتو درست کردم دیگه نمیدم بهت وا.

غیر مستقیم بگید چطور بهش بگم؟؟؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هزینه تعمیر گوشی دو تومن شده؟

نگفته اینطوری ولی میگه چون گوشیتو درست کردم بخدا کار خاصی هم نکردش

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

گوشی شما چه مشکلی داشته که اون درست کرده؟

هیچی برنامه اینستا نصب نمیشد نصب کردش برام همین.

هیچی برنامه اینستا نصب نمیشد نصب کردش برام همین.

وات؟؟؟?؟؟

زحمت کشیده 😐

شماره کارتتو بفرست بگو لطفاً پولمو بفرسم خیلی پول لازم دارم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
گوشی شما را چرا درست کرده ؟خب فاکتور بگیر از خرجی که کرده مابقی پس بده

عزمزمه کار خاصی نکرد برنامه اینستا نصب نمیشد برام نصب کرد یک ربع هم طول نکشید

منم دوستم گفت هفته قبل کل اطلاعات کارتمو دادم بهش اینترنتی خرید داشت

گفت فردا میزنم اومد گفت یادم رفته روز بعدم گفت یادم رفته

بهش گفتم میخوام برم فلان جا و بی پولم پیام میده همش ولی دیگه اصلا به روی خودش نمیاره هرچی میگم پول ندارم مگه اینکه یادش بیاد ولی انگار نه انگار😐🤦‍♀️

کاربری صدهزارم
2810