پودرنارگیل مدیر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 9574 عنوان تاحالا پیش دندون پزشک عمومی عصب کشی کردین | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 66 پست راضی بودین؟ دیروز | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2359 داره من رشتم کلی دکتر و متخصص داره اما زود وقت نمیدنهرجا زنگ میزنم میگه بیا معاینه بعد معاینه معلوم ... اهااانمنم اکثرا یه ماه میمونم نوبت 💔حالا با دکترا صحبت کن بگو درد امونمو بریدهببین چی میگن .
پودرنارگیل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 9574 ولی بهتر از عمومی فکر کن میخوای چند سال دیگه با این دندون زندگی کنیدکتر خرابکاری کنههمش اسیریدردشهزی ... به نظرت ممکنه متخصص اورژانسی عصب کشی کنه؟چون درد میکنهمثلا عصب کشی کنه پانسمان کنه تا هفته دیگه
پودرنارگیل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 9574 باور کن یه ماه خیلی خوبهمن یه کلنیک میرم متخصص دندون پزشکی هاش تا عید نوبت هاش پر شده نوبت جدید میزا ... من از درد میمیرم تا اون موقع که😭😭😭
سوگلی_قبله_عالم عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12766 به نظرت ممکنه متخصص اورژانسی عصب کشی کنه؟چون درد میکنهمثلا عصب کشی کنه پانسمان کنه تا هفته دیگه ممکنهولی اگه رفتی معاینه بگو واسه دردش مسکن بده «ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂
zahranibom عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 1630 نه رشتمراهی نیست برم زود برام عصب کشی کنهیا اورژانسی عصب کشی کنه ببین من خودم خیلی درد داشتم منشی دکتر بهم گفت جا نداریم هفته بعد بیامن گفتم شمارمو بنویس هرکنسلی برای هرساعت بود بهم بگی میامخدا خیرش بده زنگ زد گفت فلان ساعت پاشو بیا که یه کنسلی داریمتو هم میتونی این کار رو بکنی بگی خیلی درد دارم دارم اذیت میشم به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸
پودرنارگیل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 9574 اهااانمنم اکثرا یه ماه میمونم نوبت 💔حالا با دکترا صحبت کن بگو درد امونمو بریدهببین چی میگن باید همین کارو کنمچند جایی میرم اگه قبول نکردن میکشمشبکشم بهتره تا عذاب بکشم
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2359 فامیلمون پیش دندونپزشک عمومی عصب کشی کرد فکشو شکستند بعد چند ماه فوت کرد یا حسین چطوری شکستبا پتک کار میکرده مگ .
پودرنارگیل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 9574 ممکنهولی اگه رفتی معاینه بگو واسه دردش مسکن بده باشه میگم
پودرنارگیل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 9574 ببین من خودم خیلی درد داشتم منشی دکتر بهم گفت جا نداریم هفته بعد بیامن گفتم شمارمو بنویس هرکنسلی برا ... باشه میرم میگمخداکنه حلشه
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2359 باید همین کارو کنمچند جایی میرم اگه قبول نکردن میکشمشبکشم بهتره تا عذاب بکشم نهههههههههههههههههیعنی چی میکشممیدونی کشیدن کل دندونارو نابود میکنهمن یه دندونم شکستهدندون کناریش کج شد نمیدونم چه خاکی بریزم سرم .
پودرنارگیل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 9574 نهههههههههههههههههیعنی چی میکشممیدونی کشیدن کل دندونارو نابود میکنهمن یه دندونم شکستهدندون کناریش کج ... بقیه دندون ها چرااین دندون منم نصفش شکسته بخدا دوروزه دارم گریه میکنماتازه امروز یکم آروم شدم
moziro عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1107 دکتر دندان پزشک معمولی دیگهبدون تخصص دندون پزشک معمولی دیگه چیه؟ دندون پزشک داریم پزشک عمومی داریم پیش کدوم میخواید کار انجام بدین؟ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
پودرنارگیل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 9574 دندون پزشک معمولی دیگه چیه؟ دندون پزشک داریم پزشک عمومی داریم پیش کدوم میخواید کار انجام بدین؟ عزیزم پزشک عمومی که دندون درست نمیکنه😐دندان پزشک منظورمه اما دندان پزشکی که متخصص نیست دندون پزشک معمولی
zahranibom عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 1630 باشه میرم میگمخداکنه حلشه امیدوارم که زودتر مشکلت حل بشهچون من خیلی درد کشیدم میدونی چقدر سخته به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸