2777
2789

بچه ها ما نی‌نی‌مون تازه به دنیا اومده، خیلی شبیه بچگی شوهرم و خواهرشوهرمه بعد نی نی که هنوز یک ماهش نشده اصلا زیبایی و زشتیش مشخص نیست اخه، بعد ویدیوکال کردیم با خونواده شوهرم، شوهرم گفت نگاه کن چقدر شبیه خواهرمه، عمه‌ش برگشت گفت نه اون خوشگلتر بود�🥲 اخه چرا؟ مگه نی نی یک ماهه چیکار کرده که این شکلی قضاوتش میکنن. انقدر دلم شکست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قضاوت و اینا ربطی نداشت

ولی خب بگو همه بچها تا یکی دو ماهگیه شکل هم هستن و خوشگلی و زیباییشون ازون به بعد معلوم میشه

ولی درکل نینی کوچولو اونم یک ماهه واقعا مثل ماهه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

خیلی ناراحت شدماصلا بچه ما زشته بیان کردنش ولی زشت تره

حق++++++++

واقعا کار زشتیه

سطح شعورشون کمه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بیخیال حرف اونا باش،همون نی نی اینقدر خوشگل میشه یه مدت دیگه ک برگ عمه و فامیلای شوهر بریزه🤣بعد اونوقت گفتن شبیه ماس بگو نننننننن بچه من خوشگلتره 🤣🤣بسوزن

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

این که خوبه 

مادرشوهرم و خواهر شوهرم انقدر جلو همه گفتن پسرتون زشته

پسرتون فلانه بهمانه شبیه داییشه 

خدا میدونه چقد اشک ریختم بابت حرفاشون 

هرچقدر هم تذکر میدادیم منو شوهرم حالیشون نبود

تا اینکه یه بار خواهر شوهرم به جاریم گفته بود پسرشون زشته اما خیلی دوسش داریم

منم دیکه نذاشتم پسرمو ببینن 

تا یک ماه شد و خواهر شوهرم زایمان کرد 

دخترش واقعا زشت بود و حتی اینو تو خانواده شوهرش بهش گفته بودن 

یعنی قشنگ چوب خدا رو من دیدم اما خداییش یه بار من یا شوهرم به زبون نیاوردیم 

الان دخترش بد نیستا خوبه بالاخره بچه بامزه س اما ماشاءالله پسرم خیلی ماهه همین خواهر شوهرم از وقتی پسرمو میبینه فقط چشم دوخته بهش ... مادر شوهرم که راه میره میگه پسرتون مثل عموش خوشگله 😂😂 حالا اونموقه زشت بود مث داییش بود😂😂

اما بیخیال 

خدا همچین قشنگ آدما رو میشونه سر جاشون که کیف کنی