2777
2789

قضیه اینه با کلک و هزار داستان ارث بابامو یه عموی دیگمو خوردن و خیلی خیلی کمتر از سهمشون بهشون پول دادن و وقتی بابام می‌ره برای اعتراض و دعوا و داد بیداد میشه ، ازش فیلم میگیرن و می برن شکایت میکنن که تهدید کرده . بابامم خیلی ساده ست به ما چیزی نگفته و خودش رفته اونجا گردن گرفته و براش ۱۵۰ میلیون جریمه بریدن و چون پول نداشته این مقدار در حال حاضر که بخواد بده ، مجبور شده بره ازشون عذرخواهی هم بکنه 

خیلی دلم شکسته و گرفته ، دارم میمیرم از غم اینکه بابام مجبور شده عذر هم بخاد 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهدید کرده بین حرفاش که می کشمتون و اینا

اوح چه بد

بنده خدا تو عصبانیت حرفی که نباس رو زد و اونا چقدر بدجنس و کاربلد بودن که فیلم گرفتن.متاسفم عزیزم.ولی بنظرم تا پرونده بازه شکایت کنید که سرتون کلاه گذاشتن.قطعا تو دور و بریاتون هستن کسایی که بیان شهادت به حق بدن بخصوص که میگی پدرشما و یه عموی دیگه جفتشون سرسون کلاه رفته دوتایی پیگیر قضیه شن

🙃
مگه میشه برای یک دعوای کلامی اینم خانوادگی اینقدر جریمه در نظر بگیرند بنظرم بابات اونقدرا هم ساده نی ...

دعوا حتی فیزیکی هم نبوده ، بابام از پشت در داد و بیداد کرده 

اوح چه بدبنده خدا تو عصبانیت حرفی که نباس رو زد و اونا چقدر بدجنس و کاربلد بودن که فیلم گرفتن.متاسفم ...

خیلی عوضین ، یکیشون وکیله خودش که این کارا رو می‌کنه و بلده . در حالیکه پدربزرگم زنده بود ، خونشو بدون اجازه ش زدن به نام خودشون . چون خیلی پیر و از کار افتاده بود و روزهای آخر دیگه تقریبا متوجه نبود احتمالا ازش اثر انگشتی چیزی گرفتن

جز محالات هست کم پیش میاد چنین چیزی که قاضی بیاد زندانی را حذف کنه جریمه در نظر بگیره

باشه شما درست میگید ، قتل انجام داده بابام 

امکان ندارع این مقدار جریمه حتی برای تهدید

من وکالت خوندم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خیلی عوضین ، یکیشون وکیله خودش که این کارا رو می‌کنه و بلده . در حالیکه پدربزرگم زنده بود ، خونشو بد ...

یعنی مطمینید راه به جایی نمیبرید و قضیه شکایت منتفیه ؟؟بنظر من برید با یه وکیل درجه یک صحبت کنید ببینید چه راه حلی جلو پاتون میذاره یا پلیس آگاهی 

🙃
2810