2777
2789
عنوان

کاش میشد🥹🥹🥹🥹🥹

226 بازدید | 16 پست

کاش میشد رفت به یه جای دوررررر.یه جای آروم.تنهاااای تنهاااا.تویه جای دنج وتاریککک.یه گوشه نشست وذهن روازهمه چیز خالی کرد.جایی که کسی نشناستت.جایی که خانواده ات هم نباشن وندونن کجایی.کاش میشد ازهمه اطرافیان و...دورشد وبرید.فقط خودت وخدای خودت.حتی گوشی هم نباشه که ازاطرافت خبرداربشی.و همونجا موند تا زمانیکه حالت بهترشدو خواستی برگردی.شایدم تاابد اونجا میشد بمونی 😞😞😞😞.دوست دارم ازهمه چیز وهمه کس بریده بشم.

دوست مهربون نی نی سایتی میشه برای حاجت رواییم وآرزوی قلبیم ورفع مشکلات زندگیم برام دعاکنی یاصلوات بفرستی؟محتاج دعای بقیه ام.روزای خیلیییییی سختی میگذرونم.برام پیش خدا دعاکن باقلب مهربونت☺️😍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بارها این آرزو رو کردم

فکرش بارها تو سرم اومده...

یه جای دور تو یه کوهستان یه کلبه تنهای تنها زندگی کنم

صبح به صبح برم رو چمنای خنک راه برم و به هیچی فکر نکنم به هیچی....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

برو کوه

دردی دوانمیکنه

دوست مهربون نی نی سایتی میشه برای حاجت رواییم وآرزوی قلبیم ورفع مشکلات زندگیم برام دعاکنی یاصلوات بفرستی؟محتاج دعای بقیه ام.روزای خیلیییییی سختی میگذرونم.برام پیش خدا دعاکن باقلب مهربونت☺️😍🥰

بارها این آرزو رو کردمفکرش بارها تو سرم اومده...یه جای دور تو یه کوهستان یه کلبه تنهای تنها زندگی کن ...

حیف که برای من اصلاااااا امکان نداره و یه آرزوی محالههههه😭😭😭

دردی دوانمیکنه

اتفاقا کوه همه ی انرژی های منفی رو ازت میگیره و انرژی مثبت بهت میده 

عظمت و سکوت کوه خیلی انرژی میده 

امتحان کن....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

حیف که برای من اصلاااااا امکان نداره و یه آرزوی محالههههه😭😭😭

ولی من شاید یه روز عملیش کردم ...

اتفاقا کوه همه ی انرژی های منفی رو ازت میگیره و انرژی مثبت بهت میده عظمت و سکوت کوه خیلی انرژی میده ...

متاسفانه هرجابرم یکی باهام هست.مگه توقبر تنها باشم.کسایی که حضورشون جز غصه وحرف فایده ای نداره

ولی من شاید یه روز عملیش کردم ...

رفتی جای منم خالی کن.من که نمیشه

2810