2777
2789

زدین یا نزدین ریکشنشون چی بود 

نگفتن پاک کن و...

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خانواده همسر چه ربطی داره اونا کین که نظر بدن

خب میگن چرا یا این چه شکل و ظاهریه و....

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

خانواده ام هیچ مشکلی ندلرن خانواده شوهرم این چیزا قفله

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
به کسی ربطی نداره بخدامن دستامو تا آرنج قراره تتو بزنم

اولش قشنگه بعدا زشت میشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
به کسی نگفتم و زدم خیلیم خوشگله نظر کسی برام مهم نیست به شوهرمم نگفتم

عزیزم❤️مبارکه

ریکشنشون بد نبود؟

خخخخ...داداشم ب مامانم گفت ک خیلی عاشقتم ..واسه اینکه ثابت کنم عکست پشت کمرم تتو کنم وبه خاله م نشون ...

😂😂😂 بعد زد پشت کمرش؟

خانواده ام هیچ مشکلی ندلرن خانواده شوهرم این چیزا قفله

بعد زدی ؟ خانواده شوهرت چیزی نگفتن؟

2810