2777
2789
عنوان

چرا سیاست

112 بازدید | 28 پست

تو ای،نستا هر کی یه پی،ج باز کرده دوره سیاست زنانه میفروشن🤦🤦🤦آخه مردی که خودشیفته هست بیشتر بهش محبت کنی که بدتر میشه،یا مردی که خسیسه یا عصبی،،،،،یه دوره روی همه آدما نتیجه نامیده.....جدیدا هم همه یه چیز یاد گرفتن بیا آموزش ببین خودتو تغییر بده،،،من خودمو تغیر دادم همسرم و چیکار کنم؟؟؟؟مگه با تغییر یه نفر میشه؟؟؟؟هر موقع با وجود یه نفر حاملگی شد،تغیر هم میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفای زرده

یه رابطه‌ی دوطرفه رو باید دوطرف همراهی کنن تا بهتر شه تکی نمیشه یا بشه هم خیلییی سخته روح و روانت آسیب میبینه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حرفای زردهیه رابطه‌ی دوطرفه رو باید دوطرف همراهی کنن تا بهتر شه تکی نمیشه یا بشه هم خیلییی سخته روح ...

کلا نمیشه،الان شوهر من نمیزارم کار کنم،من هی برم آموزش ببینم،تا زمانیکه همسر من خودش نخواد تغیر کنه نمیشه

حقیقته واقعاکاش مردم به جای پول دادن به اینجور آدما با همسرشون دوتایی میرفتن مشاوره

همسر من نمیاد،ولی خودم هر راهی بگی رفتم به این نتیجه رسیدم تا همسر من خودش نخواد من دنیا رو هم به پاس بریزم هیچی تغیر نمیکنه

همسر من نمیاد،ولی خودم هر راهی بگی رفتم به این نتیجه رسیدم تا همسر من خودش نخواد من دنیا رو هم به پا ...

مشاوره تلفنی رو باهاش امتحان کردی؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اینا همه شعاره بنظرم در مورد دوست داشته شدن فقطططط شانسسسس

دقیقا من و جاریم اون خبریش نیست شوهرش میزاره رو سرش تازه اعصابشم تعطیله بعد من صبور و خوش اخلاقم شوهرم جنگی و عصبی هعی شانس 💔

حرفای زردهیه رابطه‌ی دوطرفه رو باید دوطرف همراهی کنن تا بهتر شه تکی نمیشه یا بشه هم خیلییی سخته روح ...

پیش یه روانشناس میرم میگه شوهرت هر چی گفت تایید کن میام تایید میکنم میبینم بدتر میشه،پیش یکی دیگه میرم میگه شوهرت پارانوئید داره بیا این دوره رو استفاده کن،حرفاشو تک به تک انجام میدم میبینم بدتر شد،پیش یکیش میرم میگه شوهرت خودشیفته هست بیا دوره خودشیفته بگیر،بهش بی تفاوتی میکنم میبینم اون بدتر از من

دقیقا من و جاریم اون خبریش نیست شوهرش میزاره رو سرش تازه اعصابشم تعطیله بعد من صبور و خوش اخلاقم شوه ...

همسر منم نه می‌زاره کار کنم نه باشگاه برم نه دانشگاه نه کلاس،اما از صبح تا شب بیرون باشم کاری نداره،،،،به خدا افسردگی گرفتم از دستش،تازه مصیبت اینجاس پولم نداریم ماشینم نداریم خونه هم نداریم

مشاوره تلفنی رو باهاش امتحان کردی؟

شوهرم نه تلفنی نه حضوری میگه مگه من مریضم ولی خودم هم حضوری هم تلفنی،یه بار طلامو فروختم ۱۰ میلیون دادم دو ماهه کوچ گرفتم هر کاری گفتن کردم ولی نشد که نشد،بابا ذات خراب هیچوقت درست نمیشه

2810