2777
2789

انقد بدم میومد ازینایی که میگفتن من اگه قهوه نخورم حالم بد میشه و...مودم بهم میریزه و... همیشه با خودم می گفتم اینا چقد ادایین

یکسال و نیمه بخاطر باشگاه مجبورم هرروز قهوه بخورم بجز روزایی که تعطیلیه و نمیرم

تا اینکه یمدته دقت کردم دیدم روزایی که قهوه نمیخورم سردرد شدید میشم و بیحال حتی حال ندارم به کارای روزمرم برسم

فهمیدم بخاطر قهوس:/گفتم عیب نداره حالا روزی یه شات میخورم چیزی نمیشه

و حالا همون یه شاتم فقط تا چندساعت ساپورتم میکنه باز ساعت ۷ اینا سردرد میشم باید یه شات دیگه بخورم😑💔بخاطر باشگاهم اصلا نمیتونم بزارمش کنار

قزص کافئین کسی مصرف کرده؟عوارض نداره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینه دیگه

لعنتی هرچی بگی سرت میاد

خاهرزادم بشدت چاق بود

همش بهش میگفتم کم بخور

الان باربی شده  باز من دارم چاق میشم🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

متاسفانه اعتیاد پیدا کردی

یه تایمی نخور، بالاخره بدنت عادت میکنه

والا من هشت ساله ورزش میکنم، نهایتا ماهی یه نسکافه بخورم اونم بدون شکر! 😅

ادا کلا بده، خیلی بده. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

اسی خودت قهوتو درست کن بیرون نخور

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

خودت درست میکنی یا از بیرون میگیری بیرون یا اگه جای مطمئن نباشه متداون و اینجور چیزا میریزم که معتادش شی مشتری ثابت شی

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
2810