2777
2789

قبل اینکه همچین اتفاقی بیوفته اصلا فکر نمیکردم بتونم تحملش کنم

حتی الانم که به اون موقع فکر میکنم همین احساسو دارم) 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوت پدرم هیچ جورا اکی نمیشه

خدا رحمت کنه 

ولی بشخصه به این اعتقاد دارم ک خدا خودش صبرشو میده 

درسته هیچ کس جای پدر رو نمیگیره و غیرقابل جبرانه ولی خدا براتون جاهای دیگه جبران میکنه 

قبل اینکه همچین اتفاقی بیوفته اصلا فکر نمیکردم بتونم تحملش کنمحتی الانم که به اون موقع فکر میکنم همی ...

خیلی سخته 

من دوس دارم تحمل کنم ولی اخرش قشنگ بشه 

من به عینه دیدم هر شرایطی رو تحمل کردم و خدا برام جبران کرده منم اون سختی ها یادم رفته کلا 

از خدا میخوام برا اشتباه خودمم اینطور کنه و اخرش رو خوش کنه و من ازش ممون باشم تا ابد 

گذشت...الان یادم نمیاد فقط میدونم خیلی سخت بود به دادم رسید بدجور هم رسید قربونش برم من

مث منی

منم تا به خوشی میرسم و خدا به دادم میرسه یادم میره چ شبایی گذشت 

اصلا افتخار میکنم هربار افتادم تو سختی خدا رو پیدا کردم

خیلی سخته من دوس دارم تحمل کنم ولی اخرش قشنگ بشه من به عینه دیدم هر شرایطی رو تحمل کردم و خدا برام ج ...

درسته من هیچ وقت یادم نرفت گمون نکنم یادش بره

ولی تونستم باهاش کنار بیام خداروشکر

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
مث منیمنم تا به خوشی میرسم و خدا به دادم میرسه یادم میره چ شبایی گذشت اصلا افتخار میکنم هربار افتادم ...

شرایط من فوق سخت بود 

اما بازم برگردم همین مسیرو انتخاب میکنم واقعا جوری بزرگم کرد هم دیدمو هم روحمو که اصلا ممنون همون روزام 

شاید اگه الان یکی اینارو بشنوه فک کنه من چقدر نادونم که این حرفو میزنم واسه همین جایی نمیگم

شرایط من فوق سخت بود اما بازم برگردم همین مسیرو انتخاب میکنم واقعا جوری بزرگم کرد هم دیدمو هم روحمو ...

ن مهم همینه ک خودت فک میکنی بزرگت کرد اون سختی ها 

منم دقیقا مث شمام و اینطور فک میکنم 

ولی الان خودم گند زدم و بحث شرایط بد زندگی نیس 

خیلی امیدوارم به رحمت خدا 

نمیدونم چی بشه

امکانش هست بگی در مورد چی بود؟

میفهممت کاملا 

چ روزای سختی رو گذروندی 

اگر بقیه یه درد جدایی کشیدن شما ضربدر ۱۰۰ شو کشیدی

ولی قبول داری طعنه و سختی ها باعث میشه خدا برات جبران کنه ؟

اصلا تو اون سخای رو کشیدی تا خدا بهت یه چیز خوب بده چون لایقشی