2777
2789
عنوان

ببینین شوهرم چه جوری قلبمو میکشنه 😭بیاین ببینین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پناه بر خدا. منم تو موقعیت مشابه بودم که همسرم بگه فلان جا نرو من رفته باشم همسرم خیلی برخورد بدتری ...

همین دیگه دلشو میخواسته به دست بیاره این یعنی بیا اشتی منم شوعرم کباب میگیرفت میگفت بیا بخوریم خخ یعنی اشتی دیگه بعضی ها میخان از مردا بشنون که بگن غلط کردن اینجوری فاصلشون بیشتر میشه وبدتر

به نظرم شوهرت اومد به روش نیار ؛ اصلا حرف پیش نکش ؛ اونم قیافه گرفت تحمل کن ؛ بالاخره خودش کوتاه میا ...

منکه زنگ زدم صحبت کنیم حلش کنیم میگه شام میخورم منم گفتم بعد شام زنگ نزد امروز زنگ زده میگم چرا زنگ نزدی منتظر بودم میگه اشتباه کردی میخواستی حرف بزنی خودت زنگ میزدی😐🤦‍♀️

به شما کاری ندارم مردا بدشدن راحت مخ زنی میکنند ببین چطور زنه که اخوند بوده مثلا رو خام کرده بوده

بله ولی خب اون زن از درون خراب بوده که رام شده و فقط ظاهرش مذهبی نما بوده وگرنه یه ادم غیرمذهبی هم اگر مقید باشه هیچ کس نمیتونه از راه به درش کنه

والا آدم ندیدم به فامیل تابلو هیزی کنه اگه انقد داغونه ک همه تون باید ی فکری کنید

من ندیدم تابلو هیزی کنه اصلا بهش توجه نکردم تاحالا فقط میدونم درکل اینجوریه شوهرم روش حساس شده بدش میاد احتماله

والا تو این 4سال فرقی نکرده

شوهرمنم توعقد و یکی دوسال اول خیلی گیرمیداد ب رفتنم ب لباس پوشیدنم ب حرف زدنم الان اصلا گیرنمیده البته ده ساله ازاون زمانای گیرمیداد گذشته دیگه منم اخلاقشومیدونم جای میدونم دوست نداره نمیرم 

حالاشمام واسه آرامش خودت وهمسرت جای میدونی راضی نیست نرو دلخوری بینتون پیش میاد

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
2810