2777
2789

از خونشون تا اینجا دو ساعت راهه الان سه هفته اس منو ندیده امروزم بهونه آورد گفت خسته ام سرماخوردم گلوم درد میکنه در حالی که خوب بود زیاد مریض نبود 

واقا حرص میخورم چرا پس این همه ادعا میکنه عاشقتم و خیلییی دوستت دارمو دلتنگموووو پس دلتنگه چرا نمیاد میتونه بیاد در هر شرایطی ولی بهونه آورد. 

واقا خیلیییی ناراحتم دست خوردم نیس چ رفتاری نشون بدم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیییی زنگ میزنه میگ چرا ج نمیدی چی بگم بعد پرو پرو میگه ناراحت نباش نمیام

تو هم بگو وقتی نمیتونی برای دیدنم بیایی چرا من باید همیشه پشت خط آماده جواب دادن باشم وقتی گفت ناراحت نباش نمیام بگو بهتر که نیایی 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمی‌گم تو هم حتما اینکار کن ولی من جات باشم حتما اینکار میکنم من دیدم کسانی که نامزدشون چند ساعت باهم فاصله داشتن این پسره همش می‌رفت شده نیم ساعت میدیدش برمیگشت اینکه سه هفته نیاد من بودم کلا می‌کردمش تو دیوار

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو هم بگو وقتی نمیتونی برای دیدنم بیایی چرا من باید همیشه پشت خط آماده جواب دادن باشم وقتی گفت ناراح ...

واقا خیلی ناراحتم داریه میکنم هر طورررر شده میتونست بیاد

ببخشید شاید اشتباه میگم ؛ اما چون خودم تجربه تلخی داشتم بهت میگم که حواست رو جمع کنی 

نامزدت تو اوج جوونی حتی اگه دوستت نداشته باشه ؛ برا رفع نیاز خودش باید بیاد دیدنت 

اینکه نمیاد یه کم مشکوکه 

منم ازدواج اولم دوران نامزدی مردک بیشعوووور که الهی ذلیل بشه ؛ دیر به دیر میومد دیدنم 

بعد از عروسی فهمیدم زن صیغه ای داره و یه بچه 

نمی‌گم تو هم حتما اینکار کن ولی من جات باشم حتما اینکار میکنم من دیدم کسانی که نامزدشون چند ساعت باه ...

واقا الان چیکار کنم خیلی ناراحتم بغض کردم دارم خفه میشم

2810